Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής μέσα από τα λόγια του καθηγητή γεωπολιτικής κ. Γρίβα 

YouTube Poster

Με αφορμή τα τελευταία ντροπιαστικά πλάνα απο το χωριό Φυλάκιο του Έβρου, εκεί που ετοιμάζεται με κυβερνητική εντολή η ανέγερση μιας νέας δομής λαθρομεταναστών δίπλα στην ήδη προϋπάρχουσα δημιουργώντας έτσι μία άτυπη πόλη αλλοδαπών λίγα χιλιόμετρα μακριά απο τα ελληνοτουρκικά σύνορα, είχαμε την παρέμβαση και τις δηλώσεις του Καθηγητή Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνου Γρίβα, ο οποίος μέσα σε λίγες μόλις προτάσεις αποτύπωσε την πραγματικότητα για την οποία η Χρυσή Αυγή μιλούσε και μιλάει εδώ και δεκαετίες!

Ο καθηγητής, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η συνεχόμενη λαθρομετανάστευση που προωθείται από όλο το πολιτικό σύστημα είναι στην πραγματικότητα μία ασύμμετρη απειλή για τον Ελληνισμό και την εθνική ομοιογένεια του Κράτους. Αυτό συμβαίνει διότι η αθρόα είσοδος αλλοδαπών στην Πατρίδα μας συμβαίνει – τυχαίως ; – με τον ταυτόχρονο δημογραφικό μαρασμό του Ελληνισμού. Μάλιστα πολλοί ειναι αυτοί που εκπροσωπούν το Κράτος, με κυριότερο παράδειγμα την ΠτΔ Σακελλαροπούλου, που ανερυθρίαστα δηλώνουν πως λύση για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων είναι η ενσωμάτωση των αλλοδαπών στον εθνικό κορμό! 


Αυτό στηλίτευσε με απόλυτη σαφήνεια ο Κωνσταντίνος Γρίβας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση άμεσα, σε πολύ λίγα χρόνια το Ελληνικό Έθνος θα αποτελεί παρελθόν..Δυστυχώς για την Πατρίδα μας, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία έδινε την μάχη για να μείνει η Ελλάδα ελληνική, η Χρυσή Αυγή, είναι στην φυλακή ! Οψόμεθα..

Exit mobile version