Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσο-παπαγάλος πρώην… απελασάκιας: όποιος πιστεύει σε απελάσεις είτε είναι δημαγωγός είτε ζει στον κόσμο του

Ο Σάκης Μουμτζής γνωστός και μη εξαιρετέος νεοφιλελέρας Μητσο-παπαγάλος των «πετσωμένων» ΜΜΕ. Και φανατικός οπαδός των απελάσεων λαθρομεταναστών, όπως φαίνεται σε αναρτήσεις του, οι οποίες όμως έγιναν… last years!

Τώρα, η κεντρική γραμμή άλλαξε, άλλαξε κι ο «Μανωλιός» και βλέπει τις απελάσεις… αλλιώς!

Γράφει, λοιπόν, ο λεγάμενος σε άρθρο του υπό τον τίτλο  «Μεταναστευτικό: Μερικές αλήθειες»: «Το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα ήρθε για να μείνει. Όποιος πιστεύει πως μπορεί ένα κράτος της ΕΕ να απελάσει 200.000 ανθρώπους είναι είτε δημαγωγός είτε ζει στον κόσμο του»

Και ποια είναι η λύση σύμφωνα με τον Μητσο-παπαγάλο; Η «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Ιδού πως:

«… Συνεπώς, γι’ αυτούς που βρίσκονται ήδη εγκατεστημένοι στην πατρίδα μας η μόνη λύση είναι να γίνουν προσπάθειες ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να καταστούν χρήσιμοι στις τοπικές κοινωνίες που τους φιλοξενούν. Πώς θα γίνει αυτό;

Εδώ υπεισέρχονται οι δράσεις του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, το οποίο έχει υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς για την προσαρμογή και τη σταδιακή ένταξη των προσφύγων – μεταναστών στην πατρίδα μας. Με τα μνημόνια αυτά επιδιώκεται να αναδειχθούν οι δεξιότητές τους και να επιμορφωθούν ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν σταδιακά στην ελληνική κοινωνία».

Κορόιδα που τους ψηφίσατε για να απελάσουν τους λαθρομετανάστες, ρουφάτε τώρα τ’ αυγό σας και βγάλτε το σκασμό!

Exit mobile version