Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ!

Πριν από λίγες ημέρες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγο πριν την έλευση του 2022 όλοι παρακολουθήσαμε την πλατεία συντάγματος να μετατρέπεται σε πλατεία Ισλαμαμπάντ. Εκατοντάδες Πακιστανοί, από τις 19:00 ως τις 3:00 συνωστίζονταν χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες. Το γνωρίζουμε από τις εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο που ανέβαζαν στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως αρέσκονται να τα αποκαλούν.

Παράλληλα οι Έλληνες λόγω των μέτρων για την πανδημία του covid αναγκάστηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν από το χαζοκούτι την πανάκριβη ολιγόλεπτη φιέστα του δημάρχου των Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη. Σας είπαν,  λυπούμαστε αλλά αν βγείτε να γιορτάσετε την έλευση του νέου έτους θα κολλήσετε τον τρισκατάρατο παρά τα 2-3 εμβόλια που κάνατε. Καθήστε μέσα!

Οι πακιστανοί όμως, στην συντριπτική πλειοψηφία τους ανεμβολίαστοι και βγήκαν και γλέντησαν και δεν φόρεσαν μάσκες και σαν ουρακοντάγκοι χοροπηδούσαν μέχρι τα ξημερώματα. 

Λογικά, σήμερα 12-14 ημέρες μετά τα νοσοκομεία πρέπει να έχουν γεμίσει με πακιστανούς πάσχοντες από κορωνοϊό. Τουναντίον, πακιστανούς πάσχοντες δεν έχουμε, μόνο Έλληνες εμβολιασμένους και κάποιους ανεμβολίαστους. Ευτυχώς ή τελευταία μετάλλαξη έγινε αρνάκι.

Πολλά τα συμπεράσματα από το παραπάνω κείμενο. Πιστεύω δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία για να καταλάβετε ότι μας κοροϊδεύουν.

Π.Κ.

Exit mobile version