Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος άλλος; Του Μητσοτάκη ο πρωτο-παπαγάλος: όπου βλέπετε συγκεντρωμένους μ’ ελληνικές σημαίες είναι χρυσαυγίτες

Τα… ρέστα του έδωσε πάλι ο σαλταρισμένος πρωτο-παπαγάλος του Κούλη Μητσοτάκη, Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ (που αλλού;) συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Με το που είδε, λοιπόν, το βίντεο με τους συγκεντρωμένους που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, ανέκραξε ως… μανιασμένος κόραξ: «Καπηλεία, καπηλεία. Ακροδεξιά στοιχεία».

Έπειτα, με το γνωστό του ύφος, «ανέλυσε» τις εικόνες που έβλεπε ως εξής: «εκεί μέσα έχει μπει σ’ αυτό το περιβάλλον των αντιεμβολιαστών, προσπαθεί να κάνει μάρκετινγκ όλο αυτό που έχει μείνει έξω από τις φυλακές. Εκεί μέσα είναι η Χρυσή Αυγή. Προσπαθεί να αλιεύσει ότι μπορεί να ψαρέψει γι’ αυτό όπου βλέπεις πολύ σημαία κ.τ.λ. καταλαβαίνεις ότι είναι προσδιοριστικό».

Κι όπου βλέπουμε εσένα Πορτοσάλτε, είναι… προσδιοριστικό. Τι προσδιορίζεις δε λέμε, το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας…

(ΥΓ): Στη φυλακή είναι ο ιδρυτής και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, κι από κει ακόμα τρομάζουν τους παπαγάλους – κοράκια του συστήματος. Φανταστείτε να ήταν εκτός φυλακής και εντός βουλής, τρομάρες που θα ’παιρναν! 

Exit mobile version