Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Miracolo, miracolo! Μετά από 2 ½ χρόνια ΝΔ κατάλαβε ο Μπογδάνος ότι ο Κούλης θα παραχωρήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα στους Τουρκαλάδες!

Θαύμα, θαύμα! Μετά από 2 ½ χρόνια κυβέρνησης ΝΔ –την οποία στήριζε μανιωδώς μέχρι προ μηνός!- και με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις Ροζάκη (Ροζεστάϊν, επί το ακριβέστερον!), κατάλαβε το… σπίρτο ο Μπογδάνος, πως ο Κούλης του θα παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στους Τουρκαλάδες!

Και κατέθεσε και σχετική ερώτηση στη βουλή, απευθυνόμενος στον Δένδια, μ’ αυτό ακριβώς το ερώτημα.

Αλήθεια, τόσα χρόνια δεν είχε ακούσει το… καμάρι του, τον Κούλη του, να λέει ότι θα πάμε στην Χάγη – που φημίζεται για τις «σολομώντειες» λύσεις που δίνει – για τις διαφορές μας με την Τουρκιά; 

Ή μήπως δεν είχε ακούσει τον πατέρα Μητσοτάκη, να λέει κυνικά σε συνέντευξη που είχε δώσει προ ολίγων ετών στον Παπαχελά πως: «Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουν το μικρό. Και… περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το δικαστήριο να χαράξει τη γραμμή»;

Και βέβαια, άλλα πράγματα είναι, χαζός δεν είναι ο Μπογδάνος. Απλώς, τώρα πήρε το «πράσινο φως» από τον Κούλη του, να το παίξει… υπερπατριώτης, για να χειραγωγήσει το «κοπάδι» προς το «μαντρί» που ετοιμάζει, μαζί με άλλους «τσοπαναραίους», γνωστούς και μη εξαιρετέους. Ένα «μαντρί» που θα είναι… παράρτημα του μεγάλου «μαντριού» της Νουδού!

Exit mobile version