Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το παραμύθι των «κλειστών και ελεγχόμενων» δομών

Το πιο βασικό επιχείρημα της χούντας Μητσοτάκη για τις νέες υπερδομές που θέλει να στήσει στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, είναι ότι θα πρόκειται για «κλειστές και ελεγχόμενες».

Και πολύς κόσμος το έχει «φάει»! Έτσι, σε μια δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Aeolos Tv της Λέσβου, που έγινε σε Λέσβο και Χίο και δημοσιοποιήθηκε χθες, το 62,2%  των πολιτών θεωρούν ότι οι «κλειστές» δομές είναι η λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Νομίζοντας βεβαίως, ότι οι φιλοξενούμενοι σ’ αυτές θα είναι κλεισμένοι μέσα και δε θα τους βλέπουν να σουλατσάρουν πλέον στις πόλεις τους.

Πρόκειται περί ελεεινού ψεύδους της χούντας των… αρίστων! Διότι, την κατασκευή των εν λόγω υπερδομών τις χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ κλειστές δομές, κι αυτός είναι βασικός και μη διαπραγματεύσιμος όρος για τη χρηματοδότηση!

Τι εννοεί, λοιπόν, «κλειστές και ελεγχόμενες δομές» η χούντα Μητσοτάκη; Ότι εν αντιθέσει με τις υπάρχουσες, θα έχουν γύρω-γύρω… περίφραξη, κι έτσι οι εκεί κατοικοεδρεύοντες λαθρομετανάστες θα μπαινοβγαίνουν μόνο από την κεντρική είσοδο. Σπουδαία τα λάχανα!

Exit mobile version