Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ προσκεκλημένος σε μεγάλη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Μιλάνο και στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου μιλά για τα εμβόλια κατά της νόσου Covid-19

Στις 15 Ιανουαρίου χιλιάδες Ιταλοί συγκεντρώθηκαν στην Piazza XXV Aprile του Μιλάνου για να διαδηλώσουν κατά των μέτρων του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση Ντράγκι, αλλά και να ακούσουν την ομιλίατου Λυκ Μοντανιέ [1], ιατρού ιολόγου και κατόχου του Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV, ο οποίος έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής. 

Ο λόγος του Μοντανιέ αποτελεί  μια από τις πιο έγκυρες φωνές  μεταξύ των επιστημόνων που έχουν εκφράσει αμφιβολίες για τα εμβόλια και αμφισβητούν τα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις  για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Παρά το τεράστιο επιστημονικό του έργο, η επιστημονική κοινότητα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία λόγω των αιρετικών απόψεων που έχει εκφράσει όσον αφορά την αντιμετώπιση των ιών ΗΙV και Covid-19.

 Ήδη από πρώτους μήνες της πανδημίας, ο Μοντανιέ  υποστήριξε ότι ο Covid-19 είναι ένας ιός που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο. Η in vitro γέννηση του ιού είναι μια πολύ συζητημένη θέση, την οποία υποστηρίζουν πολλοί επιστήμονες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί με αξιόπιστα δεδομένα. 

Στην ομιλία του ο Γάλλος επιστήμονας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, ενώ ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα. Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Πολλοί νέοι αθλητές [2] έχουν πεθάνει λόγω του εμβολιασμού τους.  Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να γίνονται αυτά τα εμβόλια στα παιδιά»… «Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται. Εξαρτάται από εσάς, ειδικά τους ανεμβολίαστους, που θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα αύριο, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από τα ιατρικά κέντρα».

Ο Μοντανιέ επιτέθηκε στους Ντράγκι και Μακρόν για τις θέσεις που έχουν εκφράσει για τους ανεμβολίαστους πολίτες και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τους καταψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.

Πριν λίγες μέρες, επίσης, ο Μοντανιέ ήταν προσκεκλημένος στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, όπου κλήθηκε να μιλήσει για τα εμβόλια.

Ο Μοντανιέ, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους στο Κοινοβούλιο για την πρόσκληση, έκανε μια αναφορά στην Ιατρική Ηθική και στον Ιπποκρατικό Όρκο, επισημαίνοντας ότι αυτά σήμερα παραβιάζονται τόσο από τους επιστήμονες Υγείας όσο και  από τις κυβερνήσεις. 

Ακολούθως αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του Covid-19, τονίζοντας ότι: «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό μυστήριο. Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ότι αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε prion [Σημείωση: πρόκειται για πρωτεΐνες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν εγκεφαλοπάθειες σε ανθρώπους και ζώα]…. «Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer ενώ υπάρχει και ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. Oι 21 πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα prion». 

Να σημειωθεί ότι το βίντεο με την ομιλία του Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα YouTube  σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Μαζί με τον Μοντανιέ στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου ήταν προσκεκλημένη η Γαλλοβρετανίδα γενετίστρια Alexandra Henrion Caude [3], ερευνήτρια και Ιδρύτρια του Institut de Recherche Simplissima, ειδικευμένη στα εμβόλια mRNA και στις μολυσματικές ασθένειες. H Caude εξέφρασε την ανησυχία της ότι τα mRNA εμβόλια μπορεί να επιφέρουν επιγενετικές μεταλλάξεις στο ανθρώπινο DNA, τονίζοντας και αυτή ότι δεν πρόκειται για εμβόλια αλλά για δηλητήρια.

Συγκρίνετε τώρα  το Λουξεμβούργο, που προσκαλεί και ακούει τις απόψεις όλων των επιστημόνων, με το «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, όπου επιστήμονες , Έλληνες και ξένοι (Ι. Ιωαννίδης, Κ. Πουλάς, Δ. Γάκης, Δ. Κούβελας και πολλοί άλλοι), που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τα εμβόλια Covid-19 και τη διαχείριση της πανδημίας, έχουν αποκλειστεί από τα αργυρώνητα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης). Αντί για αυτούς, τους πραγματικά ειδικούς,  βλέπουμε καθημερινά τους γνωστούς  τηλεγιατρούς και τηλεκαραγκιόζηδες δημοσιογράφους να μας μιλούν για την αναγκαιότητα του εμβολισμού όλων, ακόμη και των μικρών παιδιών. 

Στο «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, όπου η κυβέρνηση του Κούλη-Μωυσή, προκειμένου να περιορίσει την πανδημία, επέβαλε τα πλέον σκληρά μέτρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, περιορίζοντας στο έπακρο την ελευθερία των πολιτών και την οικονομική δραστηριότητα της χώρας. Ωστόσο, παρόλα τα αυστηρά μέτρα (κάποια εκ των οποίων αντισυνταγματικά) και τους περιορισμούς, η Ελλάδα κατατάσσεται σε μια από τις χειρότερες χώρες παγκοσμίως όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, με τους περισσότερους νεκρούς αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Στο «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, όπου η κυβέρνηση των αχρείων διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου της, Γιάννη Οικονόμου, υπερηφανεύεται διότι: «Ήμασταν η μοναδική χώρα που επέβαλε υποχρεωτικότητες ηλικιακές και πρόστιμο για το εμβόλιο και από τις πρώτες χώρες που έβαλε το πάσο, που επέβαλλε διαχωρισμούς ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για τη δημόσια Υγεία».

Στο «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη όσον αφορά τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Στο «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, όπου αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι που σαπίζουν στη φυλακή για τις ιδέες τους. 

Στο «δημοκρατικό» Γραικυλιστάν, όπου στελέχη της κυβέρνησης των αχρείων διατυμπανίζουν, χωρίς αιδώ, σε κάθε ευκαιρία, ότι «έχουμε το πιο δημοκρατικό και φιλελεύθερο πολίτευμα που γνώρισε ποτέ η χώρα καθ’ όλη την ιστορική της διαδρομή».

[1] Ο Luc Antoine Montagnier (γεν. 18 Αυγούστου 1932) είναι Γάλλος βιολόγος και γιατρός ιολόγος, επίτιμος διευθυντής του Centre National de la Recherche Scientifique και της Μονάδας Ογκολογίας Ιών του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι. Το 1983 μαζί με τη βιολόγο και ιολόγο Françoise Barré-Sinoussi (της οποίας υπήρξε μέντορας) ανακάλυψαν τον ιό HIV. Γι  αυτό το επιστημονικό επίτευγμα κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008  μαζί με τον Γερμανό γιατρό και ιολόγο Harald zur Hausen.

[2] Υπάρχουν πολλές  περιπτώσεις αθλητών που έχασαν τη ζωή σε νεαρή ηλικία τους τελευταίους μήνες από αιφνίδιες καρδιακές παθήσεις  (ως επί το πλείστον μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες). Το μόνο κοινό σημείο που συνδέει αυτούς τους θανάτους είναι ότι όλοι τους εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19. Δεκάδες άλλοι αθλητές αναγκάστηκαν να διακόψουν την άθλησή τους οριστικά ή προσωρινά καθότι παρουσίασαν καρδιακά προβλήματα και θρομβώσεις. 

Για τους θανάτους αυτούς επικρατεί ένα πέπλο σιωπής. Τόσο στα νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται οι αθλητές, όσο και στα ΜΜΕ, κανείς δεν μιλά για το κατά πόσον ευθύνονται οι εμβολιασμοί.  

Πρόσφατη περίπτωση: Πριν λίγες μέρες, δύο Ελβετίδες δρομείς Ολυμπιονίκες, η 31χρονη Fabienne Schlumpf  διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και η αφρικανικής καταγωγής  26χρονη Sarah Atcho διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα.  Και οι δύο τριπλά εμβολιασμένες.  Οι αθλήτριες δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστούν, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

[3] Η Δρ. Alexandra Henrion Caude  (γεν. 1969)είναι Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (Μονάδα Γενετικής και Επιγενετικής Νευρομεταβολικών Νοσημάτων και Γενετικών Ελαττωμάτων) και εξειδικεύεται στο χώρο του microDNA.

Παύλος Γκάσταρης

Exit mobile version