Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΔΑΦΝΙ ….ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ…

Πρίν αιώνες, ένας σοφός που έμεινε στην ιστορία ως “Doctor D “, είπε σε μια σπουδαία βασίλισσα  σε στιγμές θανάσιμου κινδύνου: “Οταν φτάση ο αληθινός κίνδυνος, οι δειλοί φοβούνται και κρύβονται ή λιποτακτούν! Ο γενναίοι όμως, σαν αετοί ανοίγουν τα φτερά τους και πετάνε ενάντια στον άνεμο… Η θύελλα αντί να τους ρίξη τους εξυψώνη”… Η βασίλισσα τον άκουσε, μπήκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου εμψύχωσε τους πολεμιστες και ΝΙΚΗΣΕ!!! (Γνωστότατο ιστορικό γεγονός !).

Εμπρός σε αυτή την ανάταση ενός έθνους, ξένου αλλά σπουδαίου, εμπρός στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του 1821… στις εθνικές εποποιείες του 20ου αιώνα,  τι τραγική, τι κουρελιασμένη, τι ατιμωτική εικόνα εμφανίζη η Ελλαδα του σήμερα!!! Οι δειλοί, οι λιποτάκτες, οι αρνησιπάτριδες “βασιλεύουν”!!!
Σε πρόσφατο άρθρο του ΑΡΧΗΓΟΥ, διαφαίνεται η πικρία του για το κατάντημα της Ελλάδας που ήδη βιώνουμε και εκείνο, τό παντοτινό, που οι παντοειδείς προδότες θέλουν να φέρουν!!!
Πρίν μερικές ημέρες ένας αρθρογράφος, σε μία σοβαρή ιστοσελίδα, διερωτάτο, πώς γίνεται όλες οι κυβερνήσεις, εκτός μερικών αληθινά εθνικών, να αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!!! Μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα … Εκεί κατάντησε ο κόσμος! Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ! ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ!!!
Όσοι, (πόσοι είναι άρα γε ;), έχουν διαβάσει τις τελικές αποφάσεις των “σοφών της σιών”, το πολυ νεώτερο “σχέδιο coudenhove kallergi” και το περίφημο κεφάλαιο 13 από την αποκάλυψη, εάν τους έχη μείνη ίχνος διανοητικότητος, θα καταλάβουν ότι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΕΝΑ “ΑΓΝΩΣΤΟ”, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ… Όταν ο σκοπός αυτός επιτευχθή το κοπαδι των γιδοπροβάτων θα το καταλάβη, από την τραγική αλλαγή της ζωής του!!! Θα είναι αργά όμως!
Στο Ελλαδιστάν υπάρχουν πολλοί “βολεμένοι” λογω της αέναης ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΦΘΟΡΑΣ  με τους λυμεώνες της εξουσίας,  τους αναπαύοντες τα ευαίσθητα οπίσθιά τους επί της ” ΒΟλευτικής έδρας” πολιτικάντηδες … Υπάρχουν ακόμα πολλοί που βρήκαν περιουσίες και είναι και αυτοί βολεμένοι… Νομίζουν ότι  θα κρατήση για πάντα! Διερωτώμαι! Τόση μαζική ηλιθιότητα έχη καταλάβη αυτό το λαό;;; Μα όταν συντελείται απροκάλυπτα, μπροστά στα μάτια τους ο βιαιότερος εποικισμός που έχη γίνη ποτέ και οι κατέχοντες την εξουσίαν τον υποκινούν, πώς δεν το βλέπουν;;; Το αληθινά αστείο είναι ότι πολλοί από τους εισβολείς θέλουν να φύγουν και οι δυνάμεις… ασφαλείας(!!!;;;) τους εμποδίζουν, για να μη μας λείψουν!!!  Πώς να το ονομάσουμε όλο αυτό; ΕΣΧΑΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;; κλπ Κανείς δεν ξυπνάη να ιδή το εμφανέστατον! Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ;;; Όταν αυτό γίνη γεγονός θα δουν οι βΟλευτάκηδες τι θα απογίνη η…”έδρα” τους!!!
Εν τω μεταξύ, στο τέμενος της…. δημοκρατίας τους, την βουλή, όλα συνεχίζουν “as usual”! Κοκορομαχίες μεταξυ δήθεν διαφωνούντων πολιτικών αρχηγών(!!!), παραινέσεις προς την αστυνομία να κάνη απτόητη το θεάρεστον έργον της καταδιώξεως όσων επιμένουν να πηγαίνουν σε εκκλησίες… (στα τζαμιά τολμάνε να πλησιάσουν;) και πολλοί αναλώνονται στην πρόβλεψη των αποτελεσμάτων των απροκάλυπτα ΣΤΗΜΕΝΩΝ εκλογών που έρχονται… Βέβαια θα ήταν αδύνατο να “στηθούν” εκλογές χωρίς να θεωρείται δεδομένη η αποβλάκωσις των ψηφιζόντων γιδοπροβάτων!!! Αισχροί δημοσιογραφίσκοι με σημαία τους τον μισελληνισμό ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΕΙΔΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…, και πλήθη ηλιθίων τους ακούνε σαν αφιονισμένοι…
Ποτέ άλλοτε δεν είχα ιδή διαφημίσεις “ειδικευμένων” γραφείων για την αποφυγή στρατιωτικής θητείας όπου προσφεύγουν διάφορα “φλωράκια”!!! Ρε “φλωρόπουλα” αν γίνη κάποιος πόλεμος εσείς υπολογίζετε να σκοτώνονται άλλοι και σεις να πίνετε …φραππέ με σκούρα ζάχαρη;;; Είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε;;; ΕΙΣΤΕ;;; Και όταν έρθουν οι Τούρκοι τί θα γίνη; ΞΕΡΕΤΕ;;; Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα! Μήπως όμως πολλοί γνωρίζουν οτι η ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση θα ειπή ότι είναι καλύτερα να  “δώσουν κό@@” οι ελληνόφωνοι … γιά να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές!!! τη θυμάστε αυτή την ” ατάκα”; Μα τόσο καιρο χάνονται άδικα ζωές και καταστρέφονται άλλες γιατί οι πολιτικάντηδες έχουν αφηνιάση με την ηλιθιότητα τών άχρηστων και επικίνδυνων ΜΗ εμβολίων αντί να φέρουν τα υπάρχοντα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ φάρμακα !ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ …ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ! καταλάβατε προβατάκια;;;
Και εν τω μεταξύ στα σχολεία τα αφροασιατάκια αυξάνονται και πληθύνονται! Σε πάρα πολλά σχολεία είναι,μακράν, η πλειοψηφία ! Οι υπέρμαχοι της εξαφανίσεως του Ελληνικού (;) Έθνους εκστασιάζονται! Ερχεται, έρχεται …ο Μαύρος Ευζωνας!  Αν θα φοράη φουστανέλλα και τσαρούχια ή κάτι πιο “ροζ” και ” λεπτεπίλεπτον”… (που δέν θα κάνη και θόρυβο όπως τα τσαρούχια) θα το ανακαλύψουμε!!!
Κάποιοι εδρεύοντες παρά την Βυζαντινήν μονήν Δαφνίου “ΕΙΔΙΚΟΙ” θα πρέπει να ασχοληθούν  με την συμπεριφοράν πολιτικών ηγετών(;!), ιεραρχών, δημοσιογράφων, πάμπολλων “ιατρών” (λέμε τώρα..),   βΟλευτών! (Βέβαια ένας  ιατρός και βουλευτής έχη αγριέψη όπως πρέπει… και δεν ειναι… χρυσαυγίτης), καί φυσικά τών “εξοχοτήτων” τους των κορυφαίων αυτού του τόπου !!! Για ορισμενους “ιατρούς”, που η περίπτωσή τους είναι πολύ σοβαρή θα πρέπει να ασχοληθούν πολυμελείς επιτροπές !!!

Φαντασθήτε μιά σκηνή! Τήν πομπή  όλων αυτών, πού ενώ σιτίζονται επιδοτούνται, εξασφαλίζουν άνεσην, από τον δημόσιον “κορβανά”, αναλώνωνται στό να εξυβρίζουν απειλούν και ταλαιπωρούν τα προβατάκια που όχι μόνο πληρώνουν αλλά και τους ακολουθούν σαν πειθήνιο κοπάδι .
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…
Το “τσιγάρο” τελείωσε! Η Πομπή φθάνη στό τρελλοκομείο!!! Οι πύλες ανοίγουν… ‘Ολοι μπαίνουν μέσα! Έξω μένουν οι “νέοι Έλληνες”, επι τέλους μόνοι τους!!! Μια νέα σημαία υπάρχη στην Ακρόπολη (μέχρι να κατεδαφισθή)! Όλοι οι ελληνόφωνοι μισέλληνες ηρεμούν. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΣΒΥΣΕ…
 Σε πάρα πολλά μέρη όμως αρχίζη να ακούγεται ένας ψίθυρος που συνεχώς, αμείλικτα ,μεγαλώνη… “ΤΡΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ …”
Κώστας Παπαδημητρίου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version