Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας «χάθηκαν» 10 εκατομμύρια δολλάρια δωρεάς! Ποιος να τα πήρε, ποιος να τα πήρε;

Ανοικτή επιστολή-καταγγελία προς τον Κούλη Μητσοτάκη, απευθύνει ο πρέσβης επί τιμή και πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), Νίκος Βαμβουνάκη, για 10 εκατομμύρια δολλάρια που… χάθηκαν!!!

Πρόκειται για δωρεά από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, που όπως τονίζει ο κ. Βαμβουνάκης «σχετίζεται με τη στρατιωτική αποστολή της συστοιχίας πυραύλων PATRIOT που αναχώρησε στις 14.9.2021 από την Ελλάδα για τη Σ. Αραβία, συνοδευόμενη από 100 αξιωματικούς, σε εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 21.4.2021 μεταξύ των δύο κρατών».

Παρακάτω, στην επιστολή του ο καταγγέλλων επισημαίνει με νόημα πως «η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία δεν ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Εξωτερικών ή το υπουργείο Υγείας, ούτε υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα ελληνικά ΜΜΕ». Ερωτά δε που βρίσκονται αυτά τα λεφτά, καθώς ο ίδιος τα αναζήτησε σε ΦΕΚ και στην «Διαύγεια», αλλά δεν τα βρήκε πουθενά!

Και όλως τυχαίως (βεβαίως-βεβαίως…) κανείς από την κυβέρνηση δεν απαντά, ενώ τα… αποκαλυπτικά ΜΜΕ έχουν «θάψει» το θέμα! Γιατί άραγε; Έχετε καμμιά ιδέα ποιος βούτηξε τα λεφτά;

Exit mobile version