Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Γράφει: Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/01/h.html

«Η ώρα της ντροπής» για το σκάνδαλο παιδεραστίας .

Η «οργή του Θεού» θα πέσει πάνω στους κληρικούς που είναι ένοχοι για σεξουαλική κακοποίηση διαμήνυσε ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία βουτηγμένη  στα  σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης  προσπαθεί να συνέλθει απο τα χιλιάδες αποδεδειγμένα κρουσματα της τραγικής συμπεριφοράς πολλών κληρικών!

Ο Πάπας Φραγκίσκος δικαιολογήθηκε συγκρίνοντας την παιδεραστία στους κόλπους της Εκκλησίας με τις ανθρωποθυσίες που τελούσαν ορισμένες παγανιστικές θρησκείες και δεσμεύτηκε να βάλει τέλος στις πρακτικές συγκάλυψεις των σεξουαλικών σκανδάλων, στα οποία εμπλέκονται καθολικοί ιερείς. Η πράξη αυτή δικαιολογεί οργή των πολιτών και  αντανακλά την οργή του Θεού, ο οποίος νιώθει προδομένος και προσβεβλημένος» από όσους διαπράττουν αυτές τις ανόητες πράξεις.
Φαίνεται Ο Πάπας Βενέδικτος συγκάλυπτε τους παιδοβιαστές όπως δεικνύει η νέα ανεξάρτητη έκθεση που παρουσιάστηκε χτες στη Γερμανία που τον εκθέτει ως βασικό πρωταγωνιστή στη συγκάλυψη των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεις κληρικών σε βάρος ανηλίκων στην αρχιεπισκοπή Μονάχου και Φράιζινγκ, της οποίας προΐστατο πολύ πριν γίνει πάπας, και συγκεκριμένα κατά την περίοδο 1977-1982.
Η έκθεση καταγγέλλει συστηματική απόκρυψη κρουσμάτων βίας κατά ανηλίκων κατά την περίοδο 1945-2019 με στόχο την «προστασία του θεσμού της Εκκλησίας», καταγράφοντας 497 περιστατικά σεξουαλικής βίας, σε βάρος 247 αγοριών και 182 κοριτσιών από 173 ιερείς και εννέα διακόνους, πολλοί εκ των οποίων συνέχισαν να εργάζονται ακόμη και μετά τις σε βάρος τους καταγγελίες. Το 60% των αγοριών ήταν την εποχή της κακοποίησης ηλικίας 8-14 ετών.
Τα φρικώδη σκάνδαλα σεξουαλικής φύσεως του Παπισμού  που δεν έχουν τελειωμό με τις χιλιάδες περιπτώσεις παιδεραστίας που βγαίνουν κάθε τόσο στη δημοσιότητα δείχνουν ότι η αλλοτρίωση του δόγματος αλλοτριώνει και το ήθος!

Exit mobile version