Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ» ΨΑΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/01/blog-post_25.html

Ο κόσμος βλέπει όλο αυτό το μπάχαλο γνωρίζει ποιός έχει την απόλυτη ευθύνη!

Χιλιάδες πολίτες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, στην Μεσογείων και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες και μια κυβέρνηση να κατηγορεί για την καταστροφή τους άλλους.  

Η εταιρεία «Άκτωρ», που έχει την εκμετάλλευση της Αττικής Οδού και εισπράττει πανάκριβα διόδια, σήκωσε τα χέρια ψηλά  αδιαφορώντας για το γεγονός ότι στην Αττική Οδό κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Ότι οι εγκλωβισμένοι ξεπερνούσαν τους 3.500 πολίτες, ενώ ακόμη και το μεσημέρι της Τρίτης εξακολουθούν να είναι μπλοκαρισμένα στην Αττική Οδό πάνω από 1.000 αυτοκίνητα, με τον Κρατικό μηχανισμό της κυβερνήσεως Μητσοτάκη ανύπαρκτο, με πυροσβεστική ανύπαρκτη και  με τον Στρατό τελευταία στιγμή  να προσπαθεί να βγάλει από το αδιέξοδο τους πολίτες. Οι δε ιδιώτες επιχειρηματίες , που έχουν την χοντρή μπίζνα της Αττικής Οδού να κάθονται και να βλέπουν!

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ME ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ H ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ

«Δεν υπάρχει απάντηση που να σας λέει ότι έγιναν όλα σωστά. Η ώρα των εξηγήσεων και των απαντήσεων στην κοινωνία θα έρθει μετά την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας και της ταλαιπωρίας των πολιτών» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο Open, σε μία από τις σημερινές πρωινές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

«Η κυβέρνηση θα δώσει τις απαντήσεις της και θα αποδώσει τις ευθύνες», αναδημοσιεύει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος σε μια προσπάθεια να κερδίσουν χρόνο και να αποφύγουν το προφανές: Η κυβέρνηση απέτυχε σε κάτι το οποίο είχε προαναγγελθεί εδώ και ημέρες. Και απέτυχε σε όλα τα πεδία διαλύοντας την οικονομία και την κοινωνία.

Ο ΔΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΤΩΡ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΤΗΣ ‘ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ’, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΙΏΔΕΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ  ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Exit mobile version