Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάρες εσείς; «Δημοσκόπηση» με… άνοιγμα της ψαλίδας εμείς!

Είναι αδίσταχτοι, οπότε ήταν αναμενόμενο…

Ενώ, λοιπόν, η χώρα και οι πολίτες εξακολουθούν να υφίστανται τις συνέπειες της αχρηστοσύνης των… αρίστων με την κακοκαιρία κι όλος ο κόσμος –παθόντες και μη!- βρίζει και καταριέται τον Μητσοτάκη κι όλο του το σόι, οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του βόθρου Μαξίμου αποφάσισαν και διέταξαν… επικοινωνιακή αντεπίθεση, με δημοσκόπηση-μαϊμού!

Επειδή δε όλες οι γνωστές εταίρες δημοσκοπήσεων απέρριψαν ευγενικά την απαίτηση των επικοινωνιολόγων, λέγοντάς τους πως οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για μαϊμουδιές, κι ότι παραμονεύει ο κίνδυνος του πλήρους εξευτελισμού, βρέθηκε μια πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία – φάντασμα για να κάνει τη βρωμοδουλειά και το κανάλι Alpha για να τη δημοσιοποιήσει!

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, η «δημοσκόπηση» (που φυσικά δεν έγινε ποτέ…) εμφάνισε… άνοιγμα της ψαλίδας στις… 14,5% μονάδες από τον δεύτερο, με την Νουδούλα να φτάνει στην εκτίμηση ψήφου το… 39%, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται σχεδόν… ισοδύναμοι, με… μισή μονάδα διαφορά!!! 

Και βέβαια, στην πλειοψηφία τους οι πολίτες υποτίθεται πως θεωρούν υπευθύνους για τη μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών στην Αττική Οδό, την εταιρεία και τους ίδιους τους παθόντες και κάτι λιγότεροι την κυβέρνηση.

Τελειώνουμε όπως αρχίσαμε: είναι αδίσταχτοι. Επειδή δε είναι αδίστακτοι, να μην είστε καθόλου σίγουροι πως θα παραδώσουν την εξουσία αν χάσουν στις επόμενες εκλογές! Αν βέβαια ξαναγίνουν εκλογές σ’ αυτή τη χώρα, γιατί κι αυτό ακόμα είναι εξαιρετικά αμφίβολο – και δεν υπερβάλλουμε καθόλου!!!

Exit mobile version