Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση Μητσοτάκη, κυβέρνηση ΛΟΑΤΚΙ!

Ότι δεν πρόλαβε ή δεν τόλμησε να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι πλέον… κυβέρνηση ΛΟΑΤΚΙ με… πατέντα!

Έτσι, πρόγραμμα επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων της χώρας σε θέματα που αφορούν την ειδική (εννοείται ευνοϊκή…) μεταχείριση των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Κούλη Μητσοτάκη και μέλος της Επιτροπής για τη σύνταξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, Αλέξης Πατέλης. Που είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, καθώς τυγχάνει παντρεμένος με… άντρα.

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση, ο λεγάμενος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους «ΛΟΑΤΚΙ», ήτοι την συγκρότηση της Εθνικής Επιτροπής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ και την σύνταξη του σχετικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης, που περιλαμβάνει εκτεταμένες δράσεις για τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Τουρισμού και Πολιτισμού. Επίσης, την άρση απαγόρευσης αιμοδοσίας για ομόφυλους άνδρες, την ένταξη των διεμφυλικών στα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τη μεταγωγή των τρανς κρατουμένων γυναικών σε γυναικείες φυλακές που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για εκείνες και την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στα σχολεία.

Πατριώτες που ψηφίσατε Νουδούλα, νομίζοντας άλλα, τα συλλυπητήριά μας!

Exit mobile version