Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναμενόμενο! Συνεχίζει να στηρίζει τη χούντα Μητσοτάκη ο «ανεξάρτητος» Μπογδάνος

Έχουμε αναφερθεί κάποιες φορές στο σενάριο σύμπτυξης «ακροδεξιού» συνασπισμού κομματιδίων και προσώπων, με τις ευλογίες της χούντας Μητσοτάκη, ώστε αφενός μεν να «μαντρωθούν» εκεί πατριώτες ψηφοφόροι που ποτέ δε θα ψηφίσουν ΝΔ και αφετέρου, να υπάρχει ένα δεκανίκι με το οποίο να μπορεί να συγκυβερνήσει ο Κούλης Μητσοτάκης, αν το αποτέλεσμα των εκλογών του επιβάλλει συγκυβέρνηση. Βασικό ρόλο στο σενάριο αυτό παίζει ο βουλευτής Μπογδάνος.

Υπάρχει βέβαια –στο μυαλό των επικοινωνιολόγων του Μητσοτάκη- κι ένα δεύτερο σενάριο: να κυκλοφορεί η φήμη για τον «ακροδεξιό» συνασπισμό, αλλά στο τέλος να μην υπάρξει αποτέλεσμα και οι πρωταγωνιστές (Μπογδάνος, Κρανιδιώτης και ΣΙΑ) να επανενταχθούν στην Νουδούλα, επισείοντας τον μπαμπούλα της επιστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα και ο πρωταγωνιστής των σεναρίων Μπογδάνος δεν κόβει ούτε για τα μάτια του κόσμου τον ομφάλιο λώρο με την Νουδούλα.

Έτσι, με ομιλία του στη βουλή, ο λεγάμενος ξεκαθάρισε πως ΔΕΝ θα καταψηφίσει την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής που υπεβλήθη εναντίον της, για να… «μην συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, λειτουργώντας ως μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη, χαρακτήρισε «πυροτέχνημα» την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κι είπε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην κυβέρνηση, τότε θα τα πήγαινε πολύ χειρότερα». Πρόκειται για το γνωστό προεκλογικό παραμύθι που χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της Νουδού, του «μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον», «ας ψηφίσουμε τώρα ΝΔ για να φύγει ή να μην ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ –ανάλογα με την περίπτωση- και μετά βλέπουμε».

Τέλος, πρόσθεσε ότι ο ίδιος εκπροσωπεί πολλές χιλιάδες απογοητευμένους νεοδημοκράτες και πως ελπίζει με τη στάση του να… ωφελήσει τη ΝΔ, ως… φωνή αφύπνισης.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version