Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολωνοί Συναγωνιστές απο το NOP στην Αθήνα για τα Ίμια!

Την περίοδο της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος μας, ήταν φυσικό και επόμενο να μας πλησιάσουν και να ζητήσουν την φιλία μας αρκετά Εθνικά Κόμματα της Ευρώπης με τα οποία μοιραζόμαστε κοινές σκέψεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Πατρίδες μας. Πολύ λίγοι από αυτούς όμως θα μπορούσαν να λογίζονται ως πραγματικοί Συναγωνιστές και φίλοι. 

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Συναγωνιστών και υποστηρικτών του Κινήματος μας όμως, αποτελούν οι Πολωνοί Αδερφοί μας απο το Narodowe Odrodzenie Polski, των οποίων κλιμάκιο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα για την συμμετοχή στην Τελετή Μνήμης των Ιμίων. 

Οι Συναγωνιστές, βρέθηκαν στην χώρα μας έπειτα από την πρόσκληση μας για την εκ νέου στοχοθεσία των διμερών μας σχέσεων και την ανάλυση των κοινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα Κινήματά μας, τα οποία δέχονται αμφότερα την σφοδρή πολεμική του συστήματος και τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό από κάθε μέσο ενημέρωσης.

Κατά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης για τα Ίμια δεν ήταν απλά παρόντες στην εκδήλωση, αλλά έλαβαν τον λόγο αναφερόμενοι στους φυλακισμένους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και ειδικά σε αυτούς που έχουν κατά το παρελθόν γνωρίσει προσωπικά, και μετέφεραν το μήνυμα του Προέδρου της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας, Adam Gmurczyk, . 

Οι Συναγωνιστές, έπειτα απο την μεταξύ μας συνεννόηση για τις κοινές δραστηριότητες του μέλλοντος και τις θερμές ανταλλαγές ευχών, αναχώρησαν και υποσχεθήκαμε όλοι πως το επόμενο διάστημα θα μας βρει πιο ενωμένους και πιο αποφασισμένους για τον κοινό πολιτικό μας Αγώνα για την Ευρώπη των Εθνών ! Παρακάτω, παρατίθεται το πλήρες μήνυμα του Προέδρου της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας :

Ζήτω η Νίκη !

Exit mobile version