Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

REQUIEM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ  ΧΑΝΕΤΑΙ…


3 Ιανουαρίου 2002, ώρα 05.00, DUNDEE, ΣΚΩΤΙΑ…
Ξεκινάω με ενα πολύ φορτωμένο αυτοκίνητο. Προορισμός DOVER,Νοτια Αγγλία. Απόσταση 1.050 χλμ. Θερμοκρασία: Μείον 17 βαθμοί. Παντού πάγος… ΑΛΛΑ! Επιτρεπόμενη, και απολύτως εφικτή ταχύτης 90 χλμ/ώρα… οι αλυσσίδες απαγορεύονται, πρακτικώς το οδόστρωμα είναι αλυσσίδα. Την άλλη μέρα στη Γαλλία ξεκινάω από το CALAIS, προορισμός MENTON, απόσταση 1.650 χλμ. Περνάω την οροσειρά των Αρδεννών ανάμεσα σε δύο χιονοθύελλες, επιτρεπόμενη ταχύτης 80 χλμ. Παντού γύρω, πάνω από 1,5 μέτρο χιόνι, ο δρόμος, φυσικά, τελείως καθαρός! Σε όλα τα κομβικά σημεία τριών χωρών έτοιμα μηχανήματα και ασθενοφόρα, η αστυνομία περιπολεί ΣΥΝΕΧΩΣ! Στήν Ιταλία, μέχρι ANCONA μόνον καραμπινιέροι υπήρχαν παντού γιατί ο καιρός είχε διορθωθή αρκετά. Διαδρομή ,  Dundee – Ancona , 3.500 χλμ …ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ !!!


Ελλαδιστάν 24 Ιαν 2022. Ακριβώς 20 χρόνια αργότερα! Η τεχνολογία έχη κάνη άλματα! Ακόμα και ο …Πατούλης (σώώώπα…) εμφάνισε κάποια “θηρία”! Με 20 εκ. χιόνι, έγινε το δράμα που ζήσαμε!!! Τα θηρία, προφανώς είχαν εκπληρώση το σκοπό τους, που  ήταν, απλά να αγορασθούν! Και να πέσουν τα όβολα!!! (καταλάβατε προβατάκια; ) Όχι και να δουλέψουν, να κουραστούν, να κολλήσουν και κανένα… κορωνοϊό!!!
Το θέμα έχη εξαντληθή όλοι το ανέλυσαν! Μέχρι και κάποια που θέλη πρόστιμα σε όσους εγκλωβίστικαν!!! Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, ακόμη μια φορά, να προσεγγίσουμε εν τάχει, όσο γίνεται, την διαδρομή της απόλυτης βλακείας των ελληνοφώνων!
ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΣ “ΚΡΑ” ΕΞΕΛΕΥΣΕΤΑΙ !
Το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε ειπή το “όχι κύριε Τζόνσον”, και όλα όσα το συνόδευαν,  απορρίπτοντας το σχέδιο “Ατσεσον ένα”. Έίχε καταλάβη ότι άρχιζε η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτόν! Μετά 1 χρόνο μεθοδεύτηκε η αποστασία με πρωταγωνιστή κάποιον… Μητσοτάκη… (Σας λέη τίποτα το όνομα;). Από το σπίτι του ξεκίναγαν συνοδευόμενοι οι αποστάτες για τη μικρή διαδρομή μέχρι τα ανάκτορα… Η ακυβερνησία διήρκεσε αρκετά και κατέληξε στο καθεστώς της “21ης Απριλίου”… (Πάρα πολλά μπορώ να ειπώ, αλλά δέν είναι αυτό το θέμα!). Και… ήρθε και η “μεταπολίτευση”!!! Δηλαδή η προδοσία της Κύπρου απο τον Καραμανλή και τον Μακάριο που είχε προσκαλέση τους τούρκους!!!


Από τότε οι ελληνόφωνοι κάνουν αγώνες βλακείας… Και ποιόν άχρηστο, αστοιχείωτο, απατεώνα, ουδιτανό, δεν ψήφισαν! Απατεώνες έστελναν στα δικαστήρια άλλους απατεώνες και το αντίθετο … Τα δάνεια διεδέχοντο το ένα το άλλο, οι διορισμοί και οι παράνομες συντάξεις έπεφταν βροχή… Υπήρξαν καί πολλά ευτράπελα… Όπως και τώρα έτσι και τότε ορισμένοι ρασοφόροι πρωταγωνίστησαν…. με πολλαπλούς τρόπους!!! Σε κάποια στιγμή ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία…Πολλοί ήρθαν και με την εργατικοτητά τους εκτόπισαν τους ορθίως κοιμώμενους ελληνόφωνους, άλλοι ήσαν τα σκουπίδια των φυλακών που οι αλβανοί άδειασαν στην Ελλάδα!!!
Έφθασε το δράμα των ΙΜΙΩΝ!!! Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμά τους πεσόντες ανελλιπώς…
Ακολούθησε η μεγάλη απάτη του χρηματιστηρίου όπου εκλάπησαν οι περιουσίες των ταμείων και η μεγάλη “ρεμούλα” τών ολυμπιακών… Είναι γνωστή η συνέχεια προδοσίας και κλοπής μέ τα πασίγνωστα μνημόνια! Και το 2012 ΜΠΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! Αυτό τους πόνεσε αληθινά.Όλα λεγόντουσαν και είχαν προβλεφθή από του βήματος της βουλής, αλλά τα αμνοερίφια ψήφιζαν τους ίδιους!!! Βλέπετε, η Χ.Α. υποσχόταν εθνική πολιτική και ανόρθωση της  Ελλάδας!!!ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΕΣ!!!


 Ελληνόφωνα , πειθήνια,  καθυστερημένα, προβατάκια! Κρεμόσαστε από τον κάθε πουλημένο που “εκφωνεί” τις ηλιθιότητες που τον έχουν διατάξη τα ΚΟΡΑΚΙΑ που λυμαίνονται την εξουσία την οποία  ΕΣΕΙΣ βλακωδώς, σαν καλά κορόιδα τους δίνετε συνέχεια! Με αυτούς που ψηφίζετε φυσικά θα πεινάσετε, θα ξεπαγιάσετε, θα χάσετε την υγεία σας από μια κατασκευασμένη επιδημία… Τί περιμένατε; Γι’ αυτούς είσαστε ένας χυλός από δίποδα που προορισμός σας είναι να τους ψηφίζετε ό,τι κι αν σας κάνουν, όσο κι αν φωνάζετε και βρίζετε καμμιά φορά! Αφού δεν το καταλαβαίνετε τόσες δεκαετίες, δε γίνεται τίποτα!!! Ο  Κούλης ΔΕΝ “γαμ.έται”!!! Σε εσάς το κάνουν αυτό! Ακούτε αφιονισμένοι το “ΚΡΑ…ΚΡΑ…ΚΡΑ” των αφεντάδων σας κοράκων και πάτε ολοταχώς προς τον αφανισμό!!!
Σύντομα θα καταλήξετε ΔΟΥΛΟΙ των Αφροασιατών και των Τούρκων και οι τηλεορασάκηδες θα σας πείσουν ότι ΑΥΤΟ είναι η ευτυχία!!! Ήδη κυκλοφορείτε με ένα χαρτί και μια ταυτότητα στο χέρι… Σε λίγο ούτε να κλ@@@τε δεν θα μπορείτε ελεύθερα…
Σάς το είπαν ήδη ο Κουλης και η κ.ΠΤΔ ότι μετρημένα τα ψωμιά σας και το φάγατε αμάσητο!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! Έχω μεγάλη περιέργεια να δώ τι θα συμβή μετά τις “εκλογές”, όποτε και όπως γίνουν… και όποια αξία εχουν!
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ…. 

1/Το σχέδιο “Άτσεσον δύο” που ήταν αποδεκτό από όλους, το ακύρωσε ο απαισίας μνήμης, Μακάριος Μούσκος γιατί θα γινόταν η ένωση της Κύπρου μέ την Ελλάδα και θα έπαυε να είναι πρόεδρος δημοκρατίας….

2/Κάποιος που ήδη δολοφονεί την Ελλάδα είναι έτοιμος να την εξαφανίση για να κάνη το χατίρι των αφεντάδων του Σιωνιστών !( ποιός είναι;;;)

 3/Θα ήθελα να προτείνω σε κάποιον “καθηγητη” των δελτίων ειδήσεων να εισηγηθή από το ύψος τής σοφίας του, τα πρόστιμα των 100 ε, να μην κρατούνται, απλώς από τις συντάξεις, αλλά να κόβονται συνολικά οι συντάξεις! Γιατί να μήν το ειπή; Ακαταδίωκτος είναι! (Ακόμα περιμένουμε την απάντησή του σε όσα πολύ εξευτελιστικα έγραψε γι αυτόν, πρίν αρκετό καιρό, άλλος ιατρός και βουλευτής).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
Εσείς θα εξακολουθήσετε κάθε μέρα να αποζητάτε σαν “χαρμάνες” την δόση σας του τρόμου, βλακείας και κοροϊδίας… Θα την βρίσκετε απλόχερα στα “κανάλια”! Θα φοράτε μάσκες στην ερημιά και θα τρέμετε μην πεθάνετε από κοροϊδοϊό! Αυτοί που πεθαίνουν γύρω σας από παραμελημένες αρρώστειες, δε μετράνε, ούτε καταγράφονται! Άσε που μπορεί να είναι και αντικοινωνικοί, αμαρτωλοί, φασίστες, ναζί, κλπ… δηλαδή “μιάσματα ανεμβολίαστοι” όπως ξελαρυγγιζονται οι… άγιοι ιεράρχες να λένε… Στην ειδησεογραφία διαβάζουμε ότι θα εκπαιδευθούν 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι, πρακτικά, για να μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ΛΟΑΤΚΙ! Φυσικά με δικά σας έξοδα…
Στην εκπαίδευση ήδη η κ. πτδ. έρριξε το “σπόρο” του unisex! Δηλαδή της ομοφυλοφιλίας…. θα γίνονται καί μαθήματα “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης”. “Θα πρέπει να είστε περήφανοι όταν τα παιδιά σας έρθουν μια ημέρα και σας πούνε ότι αρίστευσαν στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ εκπαίδευση με τόν/τήν εκπαιδευτή “στενής ΛΟΑΤΚΙ επαφής””!!! Εξαιρούνται βέβαια οι μουσουλμανόπαιδες από αυτή την εκπαίδευση, επειδή:
1/ Ποιός τολμάη;…
2/ Αυτοί πρέπει να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα!

Σύντομη αναφορά σε ορισμένες πραγματικές καταστάσεις !

Μας έχουν ζαλίση με τα δεινά του κλάδου της εστίασης!!! Μα μόνοι τους έβαλαν τα θεμέλια αυτής της καταστροφής και συνεχίζουν τα ίδια λάθη! Πάντα εξέλεγαν συνδικαλιστές, ΟΧΙ με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου, αλλά των κομμάτων… Τώρα τα πληρώνουν… Φαντασθήτε να ακολουθούσαν τη σίγουρη συνταγή! Εκατοντάδες επώνυμα τηλεφωνήματα καθώς και από τους κατά τόπους συλλόγους, να έπνιγαν τα γραφεία των βουλευτών! ΟΛΩΝ! Με το ίδιο περιεχόμενο: Αν δεν σταματήσετε να μας κάνετε να διώχνουμε πελάτες ως μή πληρούντας τα βλακώδη σας κριτήρια, κανείς βουλευτής να μην τολμήση να εμφανισθή προεκλογικώς… μπορεί να κερδίση ένα κόμμα έδρες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ!!! Ή Κάτι άλλο! Όταν κάποιος τηλεφωνεί για κράτηση ειδικά στα “γνωστά” καταστήματα, να του λένε: “μήπως είσθε βουλευτής; γιατί κανένας βουλευτής δεν γίνεται δεκτός!!! “Φαντασθήτε τι κακός χαμός θα γινόταν!! Σας διαλύουν γιατί ξέρουν οότι είσθε διχασμένοι και όόόλοι προσμένουν κάποιο ρουσφετάκι!!!

Όταν κυκλοφορεί κάποιος με αυτοκίνητο, συχνά καταλήγη να σκέφτεται…
1/ Απλά και μόνο για τον τρόπο που οδηγούν οι ελληνόφωνοι, αυτό το έθνος αξίζη να καταστραφή!
2/Όποιοι είναι υπεύθυνοι για την αισχρή, θανάσιμη, κατάσταση των δρόμων είνα άξιοι για ΚΑΤΕΡΓΟ ΙΣΟΒΙΩΣ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ  ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνοφώνων έχη χάση κάθε δυνατότητα να διακρίνη σωστό και λάθος… και αδιαφορει ακόμα και γιά την επιβίωσή της! Έχη χαθή κάθε ελπίδα ομονοήσεως και οργανώσεως!Βρίσκεται, και μάλλον θα μείνη σε κατάσταση ομηρίας από κάθε ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΔΥΝΑΤΗ, ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ! (Αν υπάρχουν φίλοι…) ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ.. ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!

Κώστας Παπαδημητριου 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version