Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης και Πλεύρης επιμένουν στις απολύσεις χιλιάδων υγειονομικών για να προσλάβουν «γαλάζια» παιδιά!

Ενώ στο Μητσοτακιστάν περίπου 7.000 γιατροί και νοσηλευτές -που τώρα βρίσκονται σε αναστολή εργασίας- θα απολυθούν οριστικά και αμετάκλητα αν μέχρι τις 31 Μαρτίου δεν κάνουν το εμβόλιο, άλλες χώρες της Ευρώπης παίρνουν πίσω ανάλογα μέτρα.

Έτσι, η βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να ανακαλέσει το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς υπαλλήλους, έπειτα από τις προειδοποιήσεις ότι το σύστημα υγείας (NHS) θα βαρέσει διάλυση λόγω των τεραστίων ελλείψεων  προσωπικού.

Ο υπουργός Υγείας, Σάτζιντ Τζάβιντ, δήλωσε πως βάσει των νεότερων επιδημιολογικών δεδομένων δεν θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων στο NHS.

Γιατί άραγε οι Μητσοτάκης – Πλεύρης επιμένουν στον παραλογισμό; Είναι προφανές: με αφορμή τον εμβολιασμό, θέλουν να απολύσουν τους –έμπειρους!- υγειονομικούς για να προσλάβουν με διαδικασίες εξπρές χιλιάδες –εντελώς άσχετα!- «γαλάζια» παιδιά, για να εξαγοράσουν την ψήφο τους στις εκλογές που έρχονται! Όσο για τις συνέπειες που θα υπάρξουν στη δημόσια υγεία από μια τέτοια κίνηση, ποσώς ενδιαφέρει τους… αρίστους, αφού αυτοί και η «αφρόκρεμα» των ψηφοφόρων τους (οι φραγκάτοι), πάνε μόνο σε ιδιωτικά θεραπευτήρια!

Exit mobile version