Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ηγέτης Όρμπαν και τα αμερικανάκια των Αθηνών!

 

Επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία πραγματοποίησε ο πρόεδρος Πούτιν και συναντήθηκε με τον λαοπρόβλητο ηγέτη της χώρας, Βίκτωρα Όρμπαν.

Ως γνωστόν, η Ουγγαρία έχει υπογράψει διμερές συμβόλαιο μακρόχρονης διάρκειας με τη Ρωσσία για την προμήθεια φυσικού αερίου, κι έχει τεράστιο κέρδος, καθώς όπως τόνισε ο Πούτιν, αγοράζει το ρωσικό φυσικό αέριο πέντε φορές πιο φτηνά από την τιμή αγοράς που ισχύει στην Ευρώπη!!!

Επιπροσθέτως, η Ουγγαρία είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχει προμηθευτεί 2 εκατομμύρια δόσεις του ρωσσικού εμβολίου Sputnik-V και πλέον συζητείται το θέμα της μεταβίβασης τεχνολογίας για την παραγωγή του εμβολίου στην Ουγγαρία.
Αντιθέτως με την Ουγγαρία, που ασκεί ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, που διαχρονικά κυβερνιέται από έμμισθους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των Αμερικανών, αποφεύγει συστηματικά κάθε σχέση και συναλλαγή με την Ρωσσία, για ευνόητους λόγους. Τι κερδίζει; Συνεχείς… υποσχέσεις για επενδύσεις, που όμως δε φαίνονται ποτέ στον ορίζοντα! Τι χάνει; Πληρώνει παντού «κερατιάτικα», χωρίς ούτε καν μια εγγύηση των ανατολικών της συνόρων!

Exit mobile version