Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!

    

Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας σε αυτήν την κοινωνία της παρακμής; Τι άλλο θα δούμε να συντελείται μέσα στο ραγιαδιστάν;


Μετά την δολοφονία του Άλκη, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που έγιναν στην βόρεια  Ελλάδα, οι παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων φόρεσαν φανέλες οι οποίες στο πίσω μέρος έγραφαν το σύνθημα: “Μη με κτυπάτε άλλο”! 
Ξέχασαν να προσθέσουν και τη λέξη: “παρακαλώ” !!
Τα λόγια αυτά του γραμμένου στις  φανέλες συνθήματος, τα έλεγε ο αδικοχαμένος Άλκης, την ώρα που δεχόταν φονικές μαχαιριές, πονούσε αφόρητα και ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει σε τι ψυχολογική κατάσταση τρόμου και πόνου βρισκόταν το άμοιρο 19χρονο Ελληνόπαιδο, την ώρα που τον χτυπούσαν ομαδικά 5-6 καθάρματα.
Οι ποδοσφαιριστές όμως, που φόρεσαν τις φανέλες με γραμμένη επάνω τους την κραυγή αγωνίας και πόνου του Άλκη, σε ποιόν απευθύνονταν; Τι μήνυμα ήθελαν να στείλουν και σε ΠΟΙΟΝ ;
Η λογική εξήγηση είναι ότι απευθύνονταν στους φονιάδες και τους παρακαλάνε να μην κτυπάνε.
Αντί οι φανέλες να γράφουν:  “έξω οι εγκληματίες που μπήκαν παράνομα στη Χώρα”,……….ικετεύουν τους φονιάδες να μην μας….σκοτώνουν !!
Αυτή η ενέργεια ήταν Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και δεν υπάρχει Έλληνας που έχει στοιχειώδες φιλότιμο, που να μην αισθάνθηκε ντροπή βλέποντας αυτήν την αισχρή εικόνα στις πλάτες των κλωτσοσκούφηδων. 
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version