Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ


Qui traine salit!  Ο,τι σέρνεται βρωμίζη! (Γαλλική παροιμία της περιοχής του Languedoc).
Βρωμίσατε πολύ ελληνόφωνοι! Εδώ και 48 χρόνια σερνόσαστε, χωρίς αντίδραση, σαν γνήσιοι ραγιάδες, μέσα στα απόβλητα του κάθε  πολιτικάντη! Οι μέν καταδίκαζαν και έβριζαν τους δε, σε ωραία στημένους σκυλοκαυγάδες τόσα χρόνια… και στο τέλος τα βρίσκανε! Τα “στελέχη” του ενός στελεχώνουν τον άλλον… Πάρα πολλοί, έχουν περάση από την …ΚΝΕ! Οι εκ των ΛΟΑΤΚΙ ,”Α”, Εχουν στην Πάτρα, (αγνοώ αν και αλλού) μια έκφραση : ” “αλλ@ξ@@ολιά”…


Κανέναν δε χρειάζεται να πείσω ότι ο 21ος αιώνας άρχισε με μεγάλη ξεφτίλα και συνεχίζεται με χειρότερη… Η συμφορά των μνημονίων η εσκεμμένη ΚΛΟΠΗ των συντάξεων  καί η σκοπούμενη έκρηξη της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  συνεχίζεται με την κατασκευασμένη επιδημία! Πολλά είναι τα επί μέρους  ερωτηματικά, η βεβαιότητα όμως μία: Πρόκειται για Γενική κατά μέτωπον Επίθεση του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Διευθυντηρίου για την δημιουργία παγκόσμιας υπερκυβέρνησης!!! Τόσο απλό ειναι!

Σας είχαν υποσχεθή άμοιρα γιδοπρόβατα ότι με δύο δόσεις ενός πειραματικού άκρως επικινδύνου, όπως αποδείχθηκε,  κατασκευάσματος, που οι παγκόσμιοι δυνάστες ονόμασαν “έμβόλιο” θα παίρνατε την ελευθερία σας… ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ με ένα σωρό ΘΥΜΑΤΑ! Από τις αρρώστειες που παραμελήθηκαν, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ… που αποδείχθηκε άχρηστο τελικά!

Καταλήξατε όμως να πρέπει να το έχετε κάνη ακόμα και  για να μπήτε σε ένα κατάστημα!!! Αντί ελευθερίας κυκλοφορήτε μέ ένα χαρτί ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στο χέρι! Καταλήξατε να θέλουν να το δώσουν σε υγιή παιδιά που δέν κινδυνεύουν,  τώρα που η φύσις τους εκδικήθηκε και η αρρώστεια σβύνη από μόνη της…. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ  να σας εξουσιάζουν 300 βΟλευτές, άλλοι υποστηρίζοντες τον “νέο μωυσή “και άλλοι μη κάνοντας αληθινή αντιπολίτευση, που θα τον εξαφάνιζε ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΑ πρακτικά αμέσως, προσβλέποντες στην ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ιδιοι είναι όλοι τελικά! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ να αποφασίζουν για τη ζωή σας μηδέποτε εκλεγέντες, βαπτισμένοι “ειδικοί”. Ορισμένοι από αυτούς εμφανώς με ψυχολογικά προβλήματα, γυροβολάνε στις τηλεοράσεις και ζητάνε θρασύτατα …την εξαφάνισή σας! Δέν τους βαρεθήκατε; ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ οι 99 “ιεράρχες” της επικράτειας, άλλοι να σας βρίζουν συνεχώς χυδαιότατα, σαν να είσατε τα σκυλιά τους και άλλοι να ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ… Ενας είπε πριν 2 χρόνια,  σαφέστατα, ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι ο εξισλαμισμός, πολύ πριν το ειπούν ο ..μωυσής και η κ.ΠΤΔ , χωρίς καμμιά αντίδραση από άλλους!

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ  υποχείρια του κάθε φαιδρού που βγαίνη στο “γυαλί ” και λέη ό,τι τον έχουν διατάξη οι ομολογουμένως ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και εσείς τρομοκρατείσθε σαν καλοί ραγιάδες και τρέμετε απο το φόβο σας… Αληθινοί Γιατροί σας λένε την Αλήθεια, αλλα εσείς …τίποτα!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ να γυρίζετε πανικόβλητοι και να υφίστασθε ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ, Εσείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ σε όλον τον κόσμο οι λαοί διαμαρτύρονται εσείς να λυγίζετε κατω απο το φόβο. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ να αποδέχεσθε την κατακτητική ύπαρξη  4.000.000 αφροασιατών λαθρομεταναστών στην πατρίδα σας και να δέχεσθε να έχουν περισσότερα δικαιώματα από εσάς!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ να έχετε αποδεχθή την συνεχή, επί δεκαετίες, ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ, λεγόμενη, “εκπαίδευση”, η οποία εμπλουτίσθηκε και με σαφή προώθηση της ομοφυλοφιλίας!!!
ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ! ΤΩΡΑ!!! Οι ιστοσελίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι από καιρό γεμάτες με παραδείγματα ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΩΝ τρόπων! Αδιαφορείτε.. Σε πολλούς έχουν σταλή άρθρα προσωπικώς …Συχνά η αντίδραση ήταν ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!
Εάν διαρκέση και άλλο αυτή η αρρωστημένη κατάσταση το αποτέλεσμα θα είναι η επαλήθευση των ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ λόγων του μεγάλου ΠΑΛΑΜΑ με τους οποίους και θα κλείσω αυτό το κείμενο! (Πριν απαγορευθούν!)
” Και χορό θα στήσουνε τριγύρω,
με βιολιά και με ζουρνάδες,
Γύφτοι,οβράίοι, αράπηδες, πασσάδες
και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν
 και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες
και τ’ αγόρια σου τ’ αγνά θα τα μολέψουν
με τ’ αγκάλιασμά τους οι σουλτάνοι
και τα λείψανά σου θα τα κλέψουνε ζητιάνοι…


Χώρα τρισκατάρατη 
απ’ τα ύψη σε ποιά βύθη…
Χώρα αμαρτωλή
και κανένας να σου δώση δε θα σκύψη
του θανάτου το στερνό φιλί !!!

Κώστας Παπαδημητρίου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version