Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βελόπουλος, η συγκυβέρνηση με την ΝΔ και η… ρόμπα (Σπαρταριστό Βίντεο)

YouTube Poster

Με τη φυλλάδα «Καθημερινή» τα’ βαλε ο Βελόπουλος, γιατί έγραψε πως ο Κούλης Μητσοτάκης απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με το κόμμα του.

Βέβαια, ο Βελόπουλος δεν είχε δείξει τον ίδιο ζήλο όταν η «Καθημερινή» δημοσίευε -στις 13/10/2021- σχόλιο με τίτλο «Ο τρόπος που πολιτεύεται τελευταία απέναντι στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Βελόπουλος προκαλεί συζήτηση» και θέμα την υπερψήφιση από την Ελληνική Λύση της ελληνογαλλικής συμφωνίας, αλλά και πολλών νομοσχεδίων που έφερνε στη βουλή η κυβέρνηση:

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είναι ιδιαίτερα φιλικός σε κομβικά θέματα. Πολλοί αναρωτιούνται μήπως ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης επιδιώκει στις επόμενες εκλογές κάποια συμμαχία με την κυβέρνηση στην περίπτωση που η Ν.Δ. δεν μπορέσει να πάρει αυτοδυναμία…».

Ομοίως, δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο στις 19/10/2021, όταν ο γνωστός Πορτοσάλτε έλεγε με νόημα τα εξής:

«Όσοι παρακολουθούν επισταμένως τη Βουλή μου λένε πόσο σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Σοβαρεύει. Φέρνω την πληροφορία που μου λένε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση. Λέω μερικά πράγματα που μπορούν να μας χρησιμεύσουν στο μέλλον».

Αλλά, ας δούμε την διάψευση του Βελόπουλου ότι σκοπεύει να συγκυβερνήσει με την ΝΔ, γιατί δεν είναι και τόσο… καθαρή: 

«Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ’ ό,τι έχει πει».

Καταλάβατε τώρα; Δε θα συγκυβερνήσει με αυτή την ΝΔ, αλλά δεν αποκλείει καθόλου να συγκυβερνήσει με μια… αλλαγμένη ΝΔ!

(ΥΓ): Υπάρχει βέβαια και το άλλο. Το πόση αξία έχουν τέτοιου είδους «δεσμεύσεις» του Βελόπουλου. Ας ανατρέξουμε λίγο στο παρελθόν… «Και μόνο για τον πόλεμο που κάνουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, θα φύγω τελευταίος απ’ το κόμμα. Κράτα το βίντεο πρόεδρε, για να με κάνεις ρόμπα…», ορκιζόταν στον Καρατζαφέρη ο Βελόπουλος στις 2 Μαρτίου του 2012, στο κανάλι Τηλεάστυ και μόνο δάκρυα δεν έτρεχαν απ’ τα μάτια του. Και 2 ½ μήνες αργότερα εγκατέλειπε το ΛΑΟΣ για τη ΝΔ και δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Ο Αντώνης Σαμαράς με τις επιλογές του είναι μια λύση ευρωπαϊκή για τον τόπο. Αυτό που ορίζει τη μοίρα της Ελλάδος είναι η ώρα της ευθύνης. Και πρέπει να αφήσουμε όλοι το εγώ στην άκρη και να δούμε το εμείς». 

Exit mobile version