Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

YouTube Poster

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/02/blog-post_10.html

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (VIDEO)

«Θερμή υποδοχή», με γιουχαΐσματα και συνθήματα επιφύλαξαν οι αγρότες της Καστοριάς στον Αδωνι Γεωργιαδη, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή.

Ήταν Αγρότες και άλλοι εργαζόμενοι του νομού πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ΟΧΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ όπως ήδη πολλά παπαγαλάκια των ΜΜΕ άρχισαν να διαδίδουν έξω από την Αντιπεριφέρεια, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφτηκε την Καστοριά, με αφορμή την εκδήλωση για την έναρξη εργασιών φυσικού αερίου.

Φανερά εκνευρισμένος και προσπαθώντας να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις επιχείρησε να αστειευτεί λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω», με τους παριστάμενους να τον γιουχάρουν.

Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο ο Άδωνις Γεωργιάδης εισέπραξε αρκετές αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους, ένας εκ των οποίων φώναζε πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη και ότι εκείνος πήγε «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό». «Σούπερ μάρκετ έχεις μπει ποτέ;», «τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;»

Ο υπουργό Ανάπτυξης που με ναρκισσισμό και θράσος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για την ενεργειακή ακρίβεια και τις αυξήσεις σε είδη βασικής ανάγκης, την ώρα που η χώρα έχει κυριολεκτικά «γονατίσει» Θα πρέπει να αλλάξει στάση γιατι ο Λαός δεν αντέχει άλλο!

Exit mobile version