Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Αμερικανοσιωνιστές θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο στην Ουκρανία!

Όπως είναι γνωστό, διάφοροι «πεφωτισμένοι» αιρετικοί –και κυρίως οι Ιεχωβάδες- έχουν «προβλέψει» πολλές φορές τη συντέλεια του κόσμου, δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές ημερομηνίες! Και κάθε φορά που διαψεύδονται, δίνουν απτόητοι μια νέα ημερομηνία!

Αυτό μας θυμίζει η «διαρροή» της CIA, που δημοσίευσε πρώτο το γερμανικό περιοδικό Spiegel, για την δήθεν επικείμενη εισβολή των Ρώσσων στην Ουκρανία την ερχόμενη Τετάρτη. Και οι «πρόθυμοι», άρχισαν να εκκενώνουν τις πρεσβείες τους στο Κίεβο και να συντάσσουν ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους πολίτες τους, για να δημιουργήσουν κλίμα. Και μην ξεχνάμε, πως είχε προηγηθεί η «γκάφα» του Bloomberg, που είχε ανακοινώσει προ ημερών την… έναρξη της εισβολής!

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι Αμερικανοσιωνιστές και τα τσιράκια τους θέλουν πολύ το άνοιγμα ενός πολεμικού μετώπου στην Ουκρανία και προσπαθούν να το προκαλέσουν με κάθε τρόπο! Πιστεύοντας, ότι μια τέτοια εξέλιξη θα τους δώσει την αφορμή για «περικύκλωση» της Ρωσσίας, με επέκταση του ΝΑΤΟ μέχρι τα ρωσσικά σύνορα! 

Και το μόνο που δεν έχουν πράξει ακόμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια, αλλά καυτό είναι καθαρά θέμα χρόνου! Ας ελπίσουμε να μην πιάσει το κόλπο, γιατί εκτός των άλλων, στο στόχαστρο θα βρεθεί και η Ελλάς, την οποία ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει σε προτεκτοράτο, ιδίως με τις «διευκολύνσεις» που παρέχει στους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη. «Διευκολύνσεις», που στρέφονται καθαρά κατά της Ρωσσίας…

Exit mobile version