Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “κανονικότητα” της παρηκμασμένης Πολιτείας μας

Πρώτα είχαμε τις αποκαλύψεις για θιασάρχες και ηθοποιούς μεγάλου βεληνεκούς που τάραξαν τα λιμνάζοντα ύδατα του υποτίθεται λαμπερού κόσμου του θεάματος. Ύστερα είχαμε τους Ράδιο Αρβύλα, που δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν ότι δίπλα τους κάθεται ένας σάτυρος.  Ένα άτομο που ήταν χρόνια συνεργάτες και φίλοι, και “δεν γνώριζαν” τι μέρος του λόγου ήταν.

Τώρα έχουμε το συγκρότημα των Πυξ Λαξ, που φυσικά ούτε και αυτοί ήξεραν ότι συνεργάζονταν τόσα χρόνια με έναν ανώμαλο. Και η λέξη ανώμαλος χάνει την αξία της ειδικά για τον δεύτερο. Για έναν παιδεραστή δεν υπάρχουν λέξεις, ίσως να μην υπάρχει και η σωστή τιμωρία. Στα υπερχρεωμένα κανάλια που υποβιβάζουν νυχθημερόν την αξία της Ελληνικής Οικογένειας, θα δούμε να προωθούνται και να παρελαύνουν κάθε χρόνο στα gay pride και με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη όλοι όσοι δηλώνουν διαφορετική σεξουαλική επιλογή, ακόμα και αυτοί που πέραν των υπολοίπων προωθούν την κτηνοβασία και την παιδεραστία.

Μέσα από αυτή την νέα πραγματικότητα που τόσα χρόνια προσπαθούν να μας επιβάλλουν, έχουν καταφέρει να αδρανοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό της αντίδρασης στην προσβολή των παραδοσιακών αρχών της Οικογένειας όπως αυτές έχουν καθιερωθεί και έχουν στηρίξει την διατήρηση του Έθνους και την ευμάρεια του Κράτους σε δύσκολες εποχές. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, με απάθεια βλέπουμε γονείς να ντύνουν τα παιδιά τους με ρούχα του άλλου φύλου για να τα στείλουν στο σχολείο, όπως με απάθεια βλέπουμε να έχει προχωρήσει καινονικά η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

Δυστυχώς ζούμε σε μια πολύ σάπια κοινωνία και έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας, αλλά είναι στη φύση μας σαν γνήσιοι Έλληνες Χρυσαυγίτες να μην μένουμε απαθείς σε αυτή την παρακμή.Οι οποίες παρεμβάσεις γίνονται από εμάς, δεν έχουν σκοπό ψηφοθηρικό γιατί πολύ απλά γίνονται ανεξάρτητα από το αν διανύουμε προεκλογική περίοδο ή όχι. 

Σκοπός δικός μας είναι να αφυπνήσουμε συνειδήσεις και ειδικά αυτές των Νέων Ελλήνων !

Όσο υπάρχουν Χρυσαυγίτες θα υπάρχει πάντα Ελπίδα για το Αύριο !

Έλα στο πλευρό μας να Αγωνιστείς για την Πατρίδα των Ονείρων μας, για να έχεις την ευκαιρία να πεις ΔΥΝΑΤΑ αυτά που σκέφτεσαι.

Exit mobile version