Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «προφήτης» Μπιλ Γκέιτς προαναγγέλλει: Μετά τον κορωνοϊό θα κατασκευάσουμε κι άλλη πανδημία!

Την απόλυτη βεβαιότητά του για τον ερχομό μιας νέας πανδημίας μετά τον κορωνοϊό, εξέφρασε ο «προφήτης» καταστροφών, συμφορών και θανατηφόρων ιών, Μπιλ Γκέιτς!

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο CNBC, στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου (στο περιθώριο του οποίου συναντήθηκε με το εν Ελλάδι ανδρείκελό του, Κούλη Μητσοτάκη και του έδωσε εντολές…), έκανε την «πρόβλεψη» ότι η νέα πανδημία, που «είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια», θα προέρχεται από ένα διαφορετικό παθογόνο απ’ αυτό της οικογένειας του κορωνοϊού.

Φυσικά, μας αποκάλυψε και τη «λύση» του προβλήματος της νέας πανδημίας, που θα είναι κάποια νέα εμβόλια, τα οποία θα παραχθούν σύντομα: «θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο γρήγορα και αντί για δύο χρόνια θα πρέπει να το κάνουμε σε έξι μήνες, με την τεχνολογία mRNA».

Θυμίζουμε, πως ο Γκέιτς είχε «προφητέψει» την έλευση του κορωνοϊού, το 2015, στη διάρκεια ομιλίας του στο Ted Talk με τίτλο: «Η επόμενη επιδημία; Δεν είμαστε έτοιμοι»!

Και βέβαια, ο Γκέιτς δεν είναι προφήτης. Απλώς, έχει επιφορτιστεί να προαναγγέλλει τα επόμενα βήματα των σκοτεινών δυνάμεων για την επιβολή της δυστοπικής «νέας κανονικότητας» στον πλανήτη!

Στην οποία «νέα κανονικότητα» της δικτατορίας των παγκόσμιων σατανάδων, έχουμε όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι υποχρέωση να αντισταθούμε! 

Exit mobile version