Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ!ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

 

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/02/blog-post_33.html

ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ! 

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!

Θέμα για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα έθεσε η Καμάλα Χάρις στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

“Συμφωνήσαμε ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο στην ιστορία τους”, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία, που είχε με ‘Ελληνες δημοσιογράφους μετά την συνάντησή του με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ από πλευράς της έθεσε το θέμα της κωλυσιεργίας της ελληνικής Δικαιοσύνης αναφερόμενη στην υπόθεση δολοφονίας στη Ζάκυνθο που την απασχολεί και ζήτησε ενημέρωση από τον Κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Καμάλα Χάρις ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη για την εξέλιξη της δίκης για τη δολοφονία του αμερικανού νεαρού Μπακαρί Χέντερσον από το Όστιν του Τέξας, που είχε διαπραχθεί στη Ζάκυνθο πριν από πέντε και πλέον χρόνια και ακόμα για την υπόθεση αυτή δεν υπάρχει ακόμα τελεσίδικη απόφαση.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω υπόθεση έχει δικαστεί σε πρώτο βαθμό – και τώρα εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας. Σήμερα διακόπηκε για τις 23 Φεβρουαρίου 2022. Ειδικότερα, ο συνήγορος υπεράσπισης τριών εκ των επτά συνολικά κατηγορουμένων ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή της δίκης για μεθαύριο, Τετάρτη (23/2).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε προσωπικά στην αμερικανίδα αντιπρόεδρο να παρακολουθήσει στενά την πορεία της υπόθεσης και να την ενημερώσει σχετικά.

Το περιστατικό αυτό με την Καμάλα Χάρις καθιστά ξεκάθαρο ότι οι καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης και οι δυσλειτουργίες της ελληνικής δικαιοσύνης εκθέτουν τη χώρα και δημιουργούν αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα, καθώς φτάνουν ακόμα και στα αυτιά ξένων ηγετών.

TO TΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Ο καιρός, όμως, περνάει και αποδεικνύει ότι μαζί χέρι-χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ έστησε το βρώμικο πόλεμο εναντίον μας. Απόδειξη γι’ αυτό ότι ενώ πήρανε την εξουσία τον Ιούλιο του 2019 και η δίκη μας είχε σχεδόν τελειώσει η απόφαση βγήκε τον Οκτώβριο του 2020, 16 ολόκληρους μήνες μετά! Γι’ αυτήν την καθυστέρηση με κυβέρνηση ΝΔ ποιος φταίει; Και η “καθυστέρηση”, που έχει σκοπό να κρατάει πολιτικά όμηρο την Χρυσή Αυγή συνεχίζεται! 

Έχουμε Φεβρουάριο του 2020 και έχουν περάσει 17 ολόκληροι μήνες από την απόφαση του Εφετείου και ακόμη η απόφαση δεν έχει… ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ!

Δεν γνωρίζω, δηλαδή, ΑΚΟΜΗ, έχοντας καθίσει 3 χρόνια στην φυλακή (μαζί με την προφυλάκιση) ΓΙΑΤΙ, με ποια ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ποιες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με καταδίκασαν. 

Αυτή η καθυστέρηση της “καθαρογραφής” πάλι μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι; Και τι να πει κανείς για τους ΙΟΥΔΕΣ, που φώναζαν “Ζήτω ο αρχηγός” και προεκλογικά διέδιδαν ότι έχω κάνει συμφωνία για να μην μπω στην φυλακή; 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Exit mobile version