Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η αιτία του πολέμου στην Ουκρανία!

Ας μην γελιόμαστε, κι ας μην παραπληροφορούμεθα από τον καταιγισμό της προπαγάνδας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η αιτία του πολέμου στην Ουκρανία είναι οι συνεχείς επεκτάσεις του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς και το «στρίμωγμα» της Ρωσσίας!

Ανέχθηκε η Ρωσσία όλα αυτά τα χρόνια τις νατοϊκές επεκτάσεις και την περικύκλωση, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Δε μπορούσε να ανεχθεί και την αμερικανοποίηση της «αυλής» της, της Ουκρανίας, γιατί αφού ο εχθρός καταλάβει την «αυλή», η επόμενη κίνησή του είναι να μπει στο «σπίτι»!

Και για να ανατρέξουμε σε ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, ας θυμηθούμε την σφοδρή αντίδραση των ΗΠΑ, το 1962, που παραλίγο να καταλήξει σε ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, όταν οι Σοβιετικοί αποπειράθηκαν να εγκαταστήσουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές στην «αυλή» των ΗΠΑ, στην Κούβα, απέναντι από τις αμερικανικές ακτές… Και λόγω της αμερικανικής αντίδρασης, οι πύραυλοι στην Κούβα δεν εγκαταστάθηκαν ποτέ, κι έτσι σώθηκε η ειρήνη. Παρόμοια κατάληξη θα είχαμε και τώρα, αν οι Αμερικανοί δεν επέμεναν στην πλήρη αμερικανοποίηση της Ουκρανίας!

Exit mobile version