Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το καθεστώς Μητσοτάκη αποφυλάκισε τον εκλεκτό του, παιδεραστή Λιγνάδη!

Εκτός φυλακής βγαίνει ο εκλεκτός του καθεστώτος Μητσοτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ «καταδικάστηκε» σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων!

Όλως τυχαίως (βεβαίως-βεβαίως!) το «δικαστήριο», κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του, με τους «περιοριστικούς» όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 1, 6 και 20 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς του, καθώς και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβάλει έως τις 29 Ιουλίου.

Επρόκειτο σίγουρα για μια αναμενόμενη απόφαση –για όσους ξέρουν τη σαπίλα που επικρατεί σ’ αυτό το πανάθλιο προτεκτοράτο!- καθώς ήταν εξ’ αρχής φανερό ότι ο Λιγνάδης «κράταγε» από κάπου τον Μητσοτάκη και τη συμμορία του. 

Και μην ξεχνάμε, πως ο Λιγνάδης δεν ήταν ο πρώτος παιδεραστής που είχε «νταραβέρια» με το κύκλωμα Μητσοτάκη. Υπήρξε πρωτύτερα η υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή και συμβούλου επικοινωνίας του Κούλη, που μόλις «έσκασε» το σκάνδαλο του συνέστησε –σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου του Γεωργιάδη- «να κάτσει λίγο πίσω για δυο-τρεις μήνες, μέχρι που να ξεφουσκώσει το θέμα», ενώ στελέχη της ΝΔ (Κυρανάκης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και λοιποί) παρέλασαν ως μάρτυρες υπερασπίσεως στη δίκη του για παιδεραστία.   

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία – Νέα Παιδεραστία! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε, «νοικοκυραίοι» ψηφοφόροι της;

Exit mobile version