Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται «μαύρος χειμώνας» στην Ευρώπη, με δελτίο στα καύσιμα και την ενέργεια! Οι «κυρώσεις» στην Ρωσσία είναι η αιτία!

Την ίδια ώρα που η Ρωσσία έχει βρει νέες αγορές λόγω των δυτικών «κυρώσεων» και θησαυρίζει στην κυριολεξία, η Ευρώπη απειλείται στα σοβαρά με «μαύρο χειμώνα»! 

Έτσι, σ’ αυτούς που προειδοποιούν για την επερχόμενη καταστροφή προστέθηκε ο επικεφαλής του ενεργειακού κολοσσού Shell, Ben van Beurden.

Ο οποίος, μιλώντας στο Εαρινό Συνέδριο Aurora, που διεξάγεται στην Οξφόρδη, μίλησε ακόμα και για επιβολή δελτίου στα καύσιμα και την ενέργεια, στις χώρες της ΕΕ:

«Θα είναι ένας πραγματικά σκληρός χειμώνας στην Ευρώπη. Όλοι θα αντιμετωπίσουμε πολύ σημαντική κλιμάκωση των τιμών της ενέργειας. Στη χειρότερη περίπτωση, η Ευρώπη θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει την κατανάλωση ενέργειας, ακόμα και με έκδοση δελτίου για την κατανάλωση ενέργειας».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παλιάτσος Μακρόν, που κατηγόρησε την Ρωσσία ότι χρησιμοποιεί την παροχή του φυσικού αερίου ως πολεμικό όπλο και εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει πλήρης διακοπή της παροχή του προς τις ευρωπαϊκές χώρες. 

Χαρακτήρισε δε την εξοικονόμηση ενέργειας, «συνολική ευθύνη» όλων των Γάλλων και των Ευρωπαίων!!!

Είναι σαφές, πως η μόνη λύση για να μην περάσουμε τον χειρότερο χειμώνα μετά το τέλος του Β΄ Π.Π., είναι να σταματήσουν αμέσως οι αυτοκτονικές για την Ευρώπη και τους λαούς της, «κυρώσεις» στην Ρωσσία. Αλλά ποιοι να τις σταματήσουν; Τα πιόνια των διεθνών εξουσιαστών, Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι, Μητσοτάκης και ΣΙΑ; Αν είναι δυνατόν!

Exit mobile version