Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωνή λογικής από τον πατριώτη Όρμπαν: Αν συνεχιστούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, θα καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία! 

Ευτυχώς, εκτός από τους έξαλλους πολεμοκάπηλους (όπως π.χ. ο Μητσοτάκης), υπάρχουν στην Ευρώπη και οι φωνές της λογικής!

Την άμεση ανάκληση των αυτοκτονικών ευρωπαϊκών «κυρώσεων» κατά της Ρωσσίας, λοιπόν, ζήτησε ο πατριώτης πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του, στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας: 

«Αρχικά νόμιζα ότι είχαμε πυροβολήσει τους εαυτούς μας μόνο στα πόδια, αλλά τώρα είναι σαφές ότι η ευρωπαϊκή οικονομία έχει πυροβολήσει τον εαυτό της στους πνεύμονες και πασχίζει να αναπνεύσει. Η Ουκρανία χρειάζεται βοήθεια, αλλά οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους καθώς οι κυρώσεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένη ζημιά στην ευρωπαϊκή οικονομία χωρίς να έχουν αποδυναμώσει τη Ρωσσία ή να έχουν φέρει τον πολύμηνο πόλεμο πιο κοντά στη λήξη του. Οι κυρώσεις δεν βοηθούν την Ουκρανία ωστόσο, είναι κακές για την ευρωπαϊκή οικονομία και αν αυτό συνεχιστεί θα εξοντώσουν την ευρωπαϊκή οικονομία. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ανυπόφορο. Η στιγμή της αλήθειας πρέπει να έρθει στις Βρυξέλλες όταν οι ηγέτες θα παραδεχτούν ότι έκαναν έναν λάθος υπολογισμό, ότι η πολιτική των κυρώσεων βασίστηκε σε λάθος υποθέσεις και ότι θα πρέπει να αλλάξει».
Ας ελπίσουμε να εισακουστεί ο Όρμπαν! Από ποιους, όμως; Από τα ανδρείκελα των Αμερικανών κακούργων, που έχουν βάλει στόχο να γυρίσουν οικονομικά την Ευρώπη 70 χρόνια πίσω;

 

Exit mobile version