Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια σύγκριση Μητσοτάκη-Ερντογάν… Μεγάλη θλίψη!

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δίνει δωρεάν όπλα στην Ουκρανία. Η Τουρκιά του Ερντογάν Πασά, πουλάει όπλα στην Ουκρανία, κι ο Ζελένσκι την ευγνωμονεί γι’ αυτό!

Η Ελλάδα συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, αλλά και στην αντιρωσσική υστερία. Η Τουρκιά είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που δεν συμμετέχει στις κυρώσεις, κι εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις με την Ρωσσία, χωρίς να έχει καμμιά επίπτωση από τους «μεγάλους συμμάχους»!

Ο Μητσοτάκης πάει στα καμένα της Πεντέλης, βγάζει selfies και χαμογελάει λες και βρίσκεται σε γάμο και χαρά, συνδυάζοντας αναισθησία και ηλιθιότητα, ενώ την ίδια ώρα ο Ερντογάν παίζει πρωταγωνιστικό μεσολαβητικό ρόλο στην ιστορική συμφωνία Ρωσσίας-Ουκρανίας για το ξεμπλοκάρισμα των ουκρανικών σιτηρών, η μεταφορά των οποίων θα γίνει υπό την επίβλεψη της Τουρκιάς!

Την ίδια μέρα που η Ρωσσία προσέθεσε την Ελλάδα στις «εχθρικές χώρες», ο Ζελένσκι απείλησε με κυρώσεις την Ελλάδα, γιατί οι εκλεκτοί εφοπλιστές του Μητσοτάκη μεταφέρουν το 1/3 του ρωσσικού πετρελαίου σε τρίτες χώρες και θησαυρίζουν! Είναι πρωτοφανές φαινόμενο στην παγκόσμια ιστορία, να θεωρείται μία χώρα (η Ελλάδα) «εχθρική» από δύο άλλες χώρες που είναι σε πόλεμο μεταξύ τους! Κι αυτό, μόνο ένας πανηλίθιος, καρπαζοεισπράκτορας, γκαντέμης και σπαζομούτρης θα μπορούσε να το «καταφέρει»!

Είναι, επίσης, πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία, να θεωρείται μία χώρα (η Τουρκιά) «φιλική» από δύο άλλες χώρες που είναι σε πόλεμο μεταξύ τους! Κι αυτό μόνο ένας πραγματικός μαιτρ της διπλωματίας θα μπορούσε να το καταφέρει!

Αυτά τα ολίγα και τα σχόλια δικά σας…  

Exit mobile version