Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγγυητής της μεταφοράς του Ουκρανικού σιταριού ο Ερντογάν!

Επί χρόνια ολόκληρα τουλάχιστον τρία, όσο κρατά την εξουσία το αμερικανόδουλο κατεστημένος της Νέας Δημοκρατίας, τα πληρωμένα κανάλια και οι φυλλάδες μας λένε ότι η Τουρκία είναι στο περιθώριο, ότι δεν την θέλει κανείς και ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ΗΠΑ και Γαλλία και Ισραήλ έχουν ταχθεί με το μέρος της Ελλάδος σε περίπτωση ελληνοτουρκικής εμπλοκής. 

Είναι γεγονός ότι αποτελεί σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας η προμήθεια των γαλλικών φρεγατών και αεροσκαφών. Δεν αρκεί όμως αυτό εάν δεν έχουν επιθετικό προσανατολισμό και αυτός εξαρτάται από τους πυραύλους με τους οποίους θα είναι εξοπλισμένα τα αεροπλάνα και οι φρεγάτες. 

Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν ότι η Αμερική θα θυσιάσει τα συμφέροντά της στην Τουρκία για χάρη της Ελλάδος και το πιο πιθανό είναι να μοιράσει το Αιγαίο στα δύο προς χάριν της… “ειρήνης”. Όσο για τον Ερντογάν, είδαμε πρόσφατα μία μεγάλη επίδειξη ισχύος εκ μέρους του όταν συνυπέγραψε ως εγγυητής την μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων σιτηρών από την Ουκρανία μέσω της Μαύρης Θάλασσας. 

“Υ”

Exit mobile version