Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η… «σωστή πλευρά της Ιστορίας» υπό κατάρρευση!

Ενώ τα δυτικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως… υπό κατάρρευση (και… ετοιμοθάνατο!) τον Πούτιν, στην πραγματικότητα υπό κατάρρευση είναι οι «ηγέτες» και οι κυβερνήσεις της κατά Μητσοτάκη… «σωστής πλευράς της Ιστορίας», δηλαδή της Δύσης.

Ν’ αρχίσουμε από την «καρδιά του κτήνους», τις ΗΠΑ. Ο πρόεδρος Μπάϊντεν σέρνεται στην κυριολεξία και τα’ χει τελείως χαμένα! Προ ημερών, μπερδεύτηκε και είπε σε δημόσιο λόγο του πως έχει… καρκίνο. Ευτυχώς γι’ αυτόν, έσπευσε αμέσως να τον διαψεύσει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου!

Στην πολιτικά πράγματα, υπάρχει περίπου… ακυβερνησία. Από τη μία, σειρά νομοσχεδίων που ψηφίζονται στην ακόμα ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Βουλή των Αντιπροσώπων, απορρίπτονται στην Γερουσία (όπου είναι μισοί-μισοί) καθώς τρεις Δημοκρατικοί βουλευτές τα καταψηφίζουν συστηματικά!

Κι από την άλλη, έρχεται ο Νοέμβριος, όπου οι Δημοκρατικοί αναμένεται να χάσουν πανηγυρικά και τη Βουλή και την Γερουσία, φέρνοντας και επισήμως την… ακυβερνησία.

Πάμε τώρα στην Ευρώπη…

Η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει πρωθυπουργό και στην ουσία δεν έχει ούτε κυβέρνηση! Η Ιταλία ομοίως! Η Γαλλία έχει κυβέρνηση, η οποία όμως… δε μπορεί να κυβερνήσει, διότι στερείται πλειοψηφίας. Στην Ολλανδία έχουν ξεσηκωθεί αγρότες και κτηνοτρόφοι και αναμένεται σύντομη πτώση της κυβέρνησης! Στην Ισπανία, το κυβερνών κόμμα χάνει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στις περιφέρειες και σύντομα θα προκύψει θέμα δυσαρμονίας της βουλής με το λαϊκό αίσθημα και η κυβέρνηση θα πέσει. Στην δε Γερμανία, υπάρχει ακόμα κυβέρνηση ο χειμώνας προβλέπεται πολύ βαρύς κι είναι πολύ πιθανό να την καταπλακώσει το… χιόνι! 

Τελικά, ποιος κερδίζει και ποιος χάνει τον πόλεμο;

Exit mobile version