Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίκτωρ Όρμπαν: Δεν αναμειγνύουμε την φυλή μας, δεν θέλουμε να γίνουμε μεικτή φυλή

Την οργή των απανταχού νεοταξιτών, που κραυγάζουν για… «ρατσιστικό παραλήρημα», προκάλεσε και πάλι ο λαοφιλής -εκλεγμένος για 4η συνεχόμενη τετραετία!- πατριώτης πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Όρμπαν!

Μιλώντας ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, στο Baile Tusnad της Ρουμανίας, ήταν πολύ ξεκάθαρος για την προωθούμενη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων ανάμειξη των φυλών (πολυφυλετισμός) στην Ευρώπη:

«Εμείς οι Ούγγροι δεν αναμειγνύουμε τη φυλή μας και δεν θέλουμε να γίνουμε μεικτή φυλή. Οι χώρες όπου αναμειγνύονται Ευρωπαίοι και μη δεν είναι πλέον έθνη». 

Επιπλέον, ο πατριώτης πρωθυπουργός της Ουγγαρίας εξέφρασε και πάλι την αντίθεσή του στην αυτοκτονική πολιτική των Ευρωπαίων, με τις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, τονίζοντας ότι «Η Ε.Ε. είναι σαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα σκασμένα λάστιχα. Οι κυρώσεις δεν κλονίζουν την Ρωσσία, ενώ στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις πέφτουν σαν ντόμινο. Η Δύση πρέπει να διαπραγματευτεί με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου και να μην εξοπλίζει την Ουκρανία».

Πραγματικά ζηλεύουμε που η Ουγγαρία έχει έναν τέτοιον Ηγέτη, ενώ η Ελλάδα και η υπόλοιπη Ευρώπη κυβερνιέται από ανδρείκελα! 

Exit mobile version