Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία παραίτηση από την δημόσια τηλεόραση και η Χρυσή Αυγή

Είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα η παραίτηση της δημοσιογράφου που ήταν υπεύθυνη για το ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Ιδιαίτερη σημασία είχαν οι αναφορές της εν λόγω δημοσιογράφου για παρεμβάσεις που γίνονται εδώ και δεκαετίες στην τηλεόραση και σε όλα τα δημοσιογραφικά μέσα. Αυτή λοιπόν η καταγγελία της σκόρπισε δήθεν ερωτηματικά και απορία σε όλες τις ιστοσελίδες που φιλοξένησαν την είδηση αυτή.      

Να θυμίσουμε σε όλους όσους έχουν κοντή μνήμη και παριστάνουν τους εμβρόντητους, ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες αποτελούν την πλήρη δικαίωση για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής και του Ιδρυτή της Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.
Δικαίωση για τις εκατοντάδες τηλεδίκες που στήνονταν και στήνονται ακόμα, επειδή κάποιοι αποφάσισαν την δίωξη μας βλέποντας δημοσκοπήσεις. Δικαίωση για τις συκοφαντίες, τα ψεύδη και τις ύβρεις που εξαπολύονταν και εξαπολύονται ακόμα εναντίον μας χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα απάντησης. Δικαίωση για όλες τις φορές που οι τηλεοπτικοί σταθμοί απέκλειαν και αποκλείουν επίσημες Τελετές Μνήμης των Ελλήνων Εθνικιστών, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και δελτία τύπου.
Μα πάνω από όλα δικαίωση για το γεγονός πως κάθε φορά που ο Ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος Ν.Γ.Μιχαλολιάκος λάμβανε τον λόγο σε συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής μας ομάδος, η ομιλία του έπεφτε πάνω στις απεργίες της ΠΟΣΠΕΡΤ. Κάθε φορά που λάμβανε τον λόγο εντός κοινοβουλίου, οι δηλώσεις του παρουσιάζονταν αποσπασματικές και διαστρεβλωμένες. Κάθε φορά που μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος μας, η τηλεοπτική κάλυψη γινόταν τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ας μην εκπλήσσονται λοιπόν οι κάθε λογής και δήθεν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι για τις καταγγελίες των παρεμβάσεων στο κρατικό κανάλι, τις παρεμβάσεις αυτές τις έχουν αποκαλύψει χρόνια τώρα η Χρυσή Αυγή και ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος μέσα από την Εθνική Πολιτική που μας διέπει.
Και να είναι σίγουροι ότι στο μέλλον θα έρθει ξανά η ώρα που θα αναγκαστούν να προβούν σε επείγουσες στάσεις εργασίας για χάρη της Χρυσής Αυγής !
Exit mobile version