Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Όρμπαν, η ανάμειξη των φυλών και ο «εκλεκτός λαός» του Θεού

Εκτός από τους κάθε λογής «φιλελεύθερους» και «προοδευτικούς», που έφριξαν από τις πρόσφατες δηλώσεις του λαοφιλούς πατριώτη πρωθυπουργού της Ουγγαρίας περί μη ανάμειξης των φυλών («Δεν θέλουμε να είμαστε μια μικτή φυλή που θα αναμειγνυόταν με μη Ευρωπαίους. Οι χώρες όπου ευρωπαϊκοί και εξωευρωπαϊκοί λαοί συνυπάρχουν δεν είναι πλέον έθνη. Οι χώρες αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από συνονθύλευμα λαών»), σφοδρές ήταν και οι αντιδράσεις των σιωνιστών, που απαίτησαν την… απομόνωση του Όρμπαν.

«Πολλά διαφορετικά είδη κατοικούν τον πλανήτη μας. Στα δύο πόδια, εργαζόμενο, ομιλούν και καμιά φορά σκεφτόμενο ένα και μοναδικό είδος ζει στην γη αυτή: ο Homo Sapiens Sapiens. Αυτή η φυλή είναι μία και αδιαίρετη», έγραψε στο Facebook ο μεγάλος ραβίνος της Βουδαπέστης, Ρόμπερτ Φρέλιχ.

Επιπροσθέτως, ο (σιωνιστής) Κριστόφ Χόιμπνερ, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Άουσβιτς εξέφρασε τον… αποτροπιασμό του για τις δηλώσεις Όρμπαν: «Η ανόητη και επικίνδυνη ρητορική του εθνικιστή Ούγγρου πρωθυπουργού υπενθυμίζει στους επιζώντες του Ολοκαυτώματος τις σκοτεινές περιόδους του δικού τους αποκλεισμού και της καταδίωξης. Πρέπει να κάνουμε σαφές στον κόσμο ότι ένας κύριος Όρμπαν δεν έχει μέλλον στην Ευρώπη, της οποίας τις αξίες απορρίπτει συστηματικά».

Φωνάζουν για ρατσισμό οι σιωνιστές, που υποστηρίζουν ότι οι Εβραίοι είναι ο… «εκλεκτός λαός» του Θεού; Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει! 

Στην πραγματικότητα, ο σιωνισμός είναι «ρατσισμός», κι έχει επισήμως χαρακτηριστεί έτσι ακόμα κι από τον ΟΗΕ!

«Ο σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και ρατσιστικών διακρίσεων», αναφέρει η ιστορική απόφαση 3379 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ελήφθη στις 10 Νοεμβρίου 1975, με 72 χώρες να ψηφίζουν υπέρ, 35 κατά και 32 να απέχουν – και τον τότε Ισραηλινό πρεσβευτή στον ΟΗΕ, Τσαίμ Χέρτζογκ, να ανεβαίνει στο βήμα και να σκίζει προκλητικά την απόφαση των ελευθέρων εθνών του κόσμου!

Exit mobile version