Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι οι “Νόα Χαράρι”;

Το κατήγγειλε στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” της Κυριακής, της 31ης Ιουλίου 2022 με τίτλο “ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ”.

Στο κείμενο υπήρξε αναφορά στον περίφημο Νόα Χαράρι, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της παγκοσμιοποίησης, τον οποίο επικαλέστηκε ο πολύς και “δημοφιλής” Πιερρακάκης (που μέχρι χθες δεν την ήξερε η μάνα του…) σε σχέση με το ηλεκτρονικό φακέλωμα που γίνεται στην Ελλάδα.

Ο Νόα Χαράρι σε άρθρο του τόνισε ότι με την ψηφιακή εξέλιξη οι άνθρωποι είναι στην διαδικασία να αποκτήσουν θεϊκές ικανότητες και να υπερβούν ακόμη και αυτόν τον βιβλικό Θεό! Φυσικό ήταν να σπεύσει να υπερασπιστεί τις απόψεις του Νόα Χαράρι ο συμπατριώτης του Ζούκεμπεργκ, δηλώνοντας πως θα κτιστεί μία ολόκληρη οικονομία γύρω από την εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό χρήμα. 

Παρένθεση απαραίτητη ο πολύς Φουκουγιάμα, άλλο κοράκι της παγκοσμιοποίησης, που είχε γράψει για το τέλος της ιστορίας, δήλωσε ότι εάν ηττηθεί ο Πούτιν, θα επέλθει το τέλος της Ιστορίας, που σημαίνει ότι εάν δεν ηττηθεί ο Πούτιν δεν θα υπάρξει τέλος στην Ιστορία…

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι διάφοροι “Νόα Χαράρι”; Ο Νόα Χαράρι είναι ένας καλός και νομοταγής πολίτης του Ισραήλ, που ζει σε κιμπούτς και είναι παντρεμένος με άνδρα από τον Καναδά!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Γ.Π.Μ.

Exit mobile version