Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “πατριώτες” υμνολόγοι του… Δένδια!

Γνωστός ο ρόλος και η πολιτεία του φίλου των Ρότσιλντ Δένδια, που από επαρχιακός πολιτευτής βρέθηκε πουλώντας τους πάντες και τα πάντα δελφίνος και προσδοκά σήμερα την θέση του Μητσοτάκη!

Υπάρχουν και κάποιοι, επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να είναι στο payroll του Μεγάρου Μαξίμου, λιβανίζουν συνεχώς τον Δένδια… Είναι αυτοί που μας λένε εδώ και μήνες πολλούς ότι κάθε πρωί, μεσημέρι και απόγευμα ο Δένδιας “χαστουκίζει” τον Ερντογάν και αυτό όταν οι Τούρκοι ετοιμάζονται για γεώτρηση στο Αιγαίο! Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού εξωτερικών της Γερμανίας, ο Δένδιας έγραψαν ότι τα είπε “έξω από τα δόντια κατά της Τουρκίας”. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πολιτικός ανήκει σε κόμμα, που ήταν υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα για αυτό το θέμα όμως δεν είπε λέξη ο “τουρκοφάγος” Δένδιας!

“Εν τη παλάμη και ούτω βοήσω μεν” αξιότιμοι κύριοι “πατριώτες” της ‘κονόμας με τον νέο “εθνάρχη” σας τον Δένδια. Αν νομίζετε ότι δεν σας έχει καταλάβει ο κόσμος, κάνετε λάθος.

Χ.Μ.Ψ

Exit mobile version