Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ

Τα δεσμά της “δημοκρατίας” έδωσαν την ευκαιρία σε διάφορους φασουλήδες του συστήματος ή πικραμένα χαμένα ταλέντα της πολιτικής να βγάλουν γλώσσα και να λένε δεν θα έλεγα ύβρεις, αλλά ανοησίες για την Χρυσή Αυγή. 

Άλλοι πως αυτοί είχαν τις λαμπρές ιδέες, που δεν ακολούθησε η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό (γι’ αυτούς) απέτυχε! Τώρα που είναι μόνοι τους με τις λαμπρές ιδέες τους μπορούν να πετύχουν χωρίς κανένα πρόβλημα…

Βγαίνουν κάποιοι ψιλοαμφιβόλου φύλου τύποι και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή, η οποία επί δέκα χρόνια ήταν ο πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή της χώρας με ιδρυτή και ηγέτη, να μη το ξεχνάμε, τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Και όσο για κάποιους, που κάποτε φώναζαν “ζήτω ο Αρχηγός” και τώρα τον κατηγορούν, δύο τινά συμβαίνουν ή δεν το πίστευαν ποτέ και έγλειφαν για την εύνοιά του ή πολύ απλά τώρα που δεν είναι ισχυρός, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τον φθόνο και την χολή τους. 

Εκατοντάδες τα βίντεο στο youtube, χιλιάδες οι φωτογραφίες με πορείες χρυσαυγιτών σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδος. Και αυτοί τι έχουν να δείξουν απέναντι σε αυτό; Κάτι παραμορφωμένα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών πρόσωπα, που κηρύσσουν μέρα παρά μέρα επανάσταση.

Μανέθων 

Exit mobile version