Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελλάδα, Ρωσσία και 1821

Τα αισθήματα του ελληνικού λαού προς την Ρωσσία ήσαν πάντοτε φιλικά εξαίρεση η περίοδος του κομμουνισμού όπου Βουλγαρία και Γιουγκοσλαβία διεκδικούσαν κομμάτια της ελληνικής πατρίδας. Σύνδεσμος βαθύς η Ορθοδοξία, που ενώνει τα δύο μεγάλα έθνη. 

Ως ρωσσόφιλος κατεδιώχθη και φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης και ο Πλαπούτας, ως ρωσσόφιλος κατεδιώχθη ο Καποδίστριας και στην πραγματικότητα εξορίστηκε και ο Όθωνας! 

Επιπλέον, η ελευθερία των Ελλήνων με την Επανάσταση του 1821 κατοχυρώθηκε με τον ρωσσοτουρκικό πόλεμο όπως το έχει γράψει και ο ίδιος ο πατερούλης των μπολσεβίκων Κάρολος Μαρξ. Έπρεπε να φτάσει ο ρωσσικός στρατός με τον δικέφαλο αετό, στην Ανδριανούπολη για να αποδεχθεί ο σουλτάνος την ελληνική ανεξαρτησία. Ακόμη και στο θέμα της εντάξεως στην Ελλάδα των Δωδεκανήσων η Ρωσσία έπαιξε θετικό ρόλο.

Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους σαράφηδες και τους αργυραμοιβούς της προπαγάνδας τόσο από πλευράς ΝΔ, όσο και ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν καταντήσει την Ελλάδα ολόκληρη μία αμερικανική βάση. Το μόνο πολιτικό Κίνημα, το οποίο ευθέως μίλησε για ελλληνορωσσική φιλία ήταν η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό την οδήγησαν στην φυλακή. Λίγα χρόνια πριν είχε προσπαθήσει κάτι ανάλογο ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής, τον οποίον μέσα σε ένα χρόνο του έκαψαν την μισή Ελλάδα, έκαναν μία πορτοκαλί επανάσταση, που κάηκε ολόκληρη η Αθήνα και τέλος τον έριξαν από την εξουσία.

Χ.Α.Μ

Exit mobile version