Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “ευγενής” πρίγκιπας Μπεν Σαλμάν και οι “πολιτισμένοι” ηγέτες της Δύσεως…

Ο Τζαμάλ Κασόγκι υπήρξε ένας Σαουδάραβας δημοσιογράφος, αρθρογράφος της Ουάσινγκτον Ποστ, ο οποίος ασκούσε σκληρή κριτική στον διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν. Για τον λόγο αυτό ζούσε στην Κωνσταντινούπολη όπου έκανε το λάθος να επισκεφθεί το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας για να ανανεώσει κάποια ταξιδιωτικά του έγγραφα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και απεδείχθη στην συνέχεια ότι κατακρεουργήθηκε μέσα στο προξενείο και ένα κομμάτι του μάλιστα βρέθηκε σε υπόνομο της Κωνσταντινουπόλεως!!! Ηθικός αυτουργός για την δολοφονία του Κασόγκι θεωρήθηκε ο Μπεν Σαλμάν και μάλιστα στενοί συνεργάτες του, που ήταν τότε “συμπτωματικά” στην Κωνσταντινούπολη πέρασαν από δίκη και καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές. 

Αυτό τον “ευγενή” κύριο συνάντησε προ ημερών ο μεγάλος ειρηνοποιός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, και βεβαίως τον υποδέχθηκε στο προεδρικό μέγαρο και ο Εμανουέλ Μακρόν πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας και άξιος διάδοχος της εποχής της γκιλοτίνας… 

Κανένα πρόβλημα για του “πολιτισμένους” ηγέτες της δημοκρατικής δύσεως για τα χαμόγελα και τις χειραψίες με τον σφαγέα Σαλμάν. Και να μη λησμονήσουμε ότι τον Μπεν Σαλμάν συνάντησε και φωτογραφήθηκε μαζί του στο κόκκινο χαλί του μεγάρου Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Π.Γ.Μ

Exit mobile version