Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλως περιέργως! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον Μητσοτάκη θα βρεις!

Μπορεί ο Κούλης Μητσοτάκης και η χούντα των διεφθαρμένων που έχει εγκαταστήσει στην χώρα να κρύβονται πίσω από τις διατεταγμένες «παραιτήσεις» των Δημητριάδη και Κοντολέων, που παίζουν το θλιβερό ρόλο των… «αυτοφωράκηδων», αλλά ο υπεύθυνος του Watergate α λα ελληνικά, έχει όνομα και επώνυμο: Κούλης Μητσοτάκης, ο αρχικοριός!

Βλέπετε, ο ίδιος ο αρχικοριός Κούλης Μητσοτάκης φρόντισε η ΕΥΠ να είναι υπό τη δική του εποπτεία. Και μάλιστα, με προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύθηκε την επομένη κιόλας των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019!

Όπως έγραφε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα: «η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών η οποία συστάθηκε με το άρθρο 1 του ν.δ. 2421/1953 και μετονομάστηκε και οργανώθηκε με το ν. 1645/1986 και το ν. 3649/2008 (Α’ 39) μεταφέρεται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, και προσωπικού, στον Πρωθυπουργό».

Άρα, αυτός είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος, αυτός και ο υπεύθυνος για τις υποκλοπές – από τις οποίες, φάνηκε μόνο η κορυφή του «παγόβουνου»!

(ΥΓ): Όλως περιέργως, η δεύτερη αποκλειστική αρμοδιότητα που ανέλαβε ο Κούλης Μητσοτάκης, εκτός της ΕΥΠ, ήταν για τα ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα», με το πομπώδες σύνθημα «Κανένα παιδί μόνο» και τη δήλωση «όλες οι σχετικές αρμοδιότητες μεταφέρονται στο γραφείο του πρωθυπουργού. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη»! Σημειωτέον, ότι «Εθνική Συντονίστρια» του προγράμματος για τα ασυνόδευτα διόρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία τυγχάνει φίλη του Δοξιάδη, αλλά και του διαβόητου Λιγνάδη. Και, παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 2.118 από τα περίπου 4.000 ασυνόδευτα… εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς! Δίνοντας αφορμή στις… κακές γλώσσες του Twitter να δημιουργήσουν το γνωστό χάσταγκ #Μητσοτακη_που_ειναι_τα_παιδια, όπου έχουν τεθεί πολλά ερωτήματα. Χωρίς να πάρουν απάντηση, βεβαίως-βεβαίως!

Exit mobile version