Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο τύπου: Για τις αποκαλύψεις του παρακράτους των υποκλοπών της Νέας Δημοκρατίας

banner-DTypou

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν σε όσους Έλληνες δεν πιστεύουν στα κυβερνητικά αφηγήματα, οι πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τις παραιτήσεις τόσο του διοικητή της ΕΥΠ όσο και του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού.

 

Ο σάλος που ξέσπασε από την λεγόμενη «επιχείρηση Predator» και το σκάνδαλο υποκλοπών, καταδεικνύει την απόλυτη υποκρισία αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που κώφευε στις παράνομες παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών του κινήματος, αλλά και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής πριν μια δεκαετία. Η θλιβερή κατάντια του καθεστώτος που έχει στήσει η ΝΔ, αιτιολογεί και το γιατί δόθηκε αμέσως εντολή στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισ. Ντογιάκο να διερευνήσει όχι την απόπειρα παγίδευσης προσωπικών δεδομένων πολιτικών προσώπων, αλλά την ίδια την διαρροή του γεγονότος!

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την μετατροπή των κρατικών μηχανισμών σε παραμάγαζα της κομματοκρατίας, όπου ο καταστροφικός μικροσυνδικαλισμός των γραφειοκρατών υπερτερεί της προστασίας της Πατρίδος από τους πράκτορες ξένων κρατών και τις αντεθνικές μεθοδεύσεις τους.

 

Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου

Exit mobile version