Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κωλοτούμπα είναι δεξιό άθλημα !

 

Συμπληρώνοντας τρία χρόνια διακυβέρνησης της νέας δημοκρατίας, και μιλώντας για το ενδεχόμενο εκλογών – πρόωρων ή μη – είναι σκόπιμο να επισημάνουμε μια βασική συνήθεια της δεξιάς η οποία δεν είναι άλλη από την κωλοτούμπα!

Λίγο πριν τις εκλογές του 2019 όπου η Χρυσή Αυγή πολεμήθηκε όσο ποτέ άλλοτε από εχθρούς ακόμη και εντός των πυλών, η πολιτική του εν λόγω κόμματος αναλώθηκε σε συγκεκριμένα συνθήματα τα οποία έκαναν τον ελληνικό λαό να δώσει στην κυβέρνηση την δημοκρατική νομιμοποίηση για να αναλάβει τα ηνία του Κράτους. Μεγάλο μέρος αυτών των συνθημάτων ήταν το αφήγημα για την έννομη τάξη και την δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων, όπου θα απολάμβαναν την κοινωνική ειρήνη και την ανεμελιά του να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς να φοβούνται μπαχαλάκηδες και παρακρατικούς. Αλλά συνθήματα είχαν ως θέμα τους το σχέδιο και την βούληση που θα είχε η μετέπειτα κυβέρνηση για να απελάσει όσους παρανόμως είχαν έρθει στην Πατρίδα μας ώστε να περιοριστεί η εγκληματικότητα, και ακόμη πιο ηχηρά ήταν τα μυνήματα των υποψηφίων της νέας δημοκρατίας περί των Εθνικών θεμάτων και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, για την Μεγαλόνησο του Ελληνισμού την Κύπρο μας και τους κινδύνους που διατρέχει η Θράκη και η Βόρειος Ήπειρος από εχθρικές δυνάμεις.
Τρία χρόνια μετά, αφού η νέα δημοκρατία ανήλθε στην κυβέρνηση και τίποτα φυσικά δεν έχει τηρήσει από τις δεσμεύσεις της, τις οποίες εξαπέλυσε για να κλέψει την ψήφο των Ελλήνων Πατριωτών, προχώρησε και μάλιστα λίγες ημέρες μόλις πριν την συμπλήρωση τριών ετών θητείας της, στην τιμητική πολιτογράφηση ενός ανθρώπου ο οποίος είναι Τούρκος στην καταγωγή. Ενός ανθρώπου που έχει απλώσει τα επιχειρηματικά ( νόμιμα ; ) πλοκάμια του στο ψευδοκράτος της Κύπρου και θεωρείται ως βασιλιάς εκεί. Ενός ανθρώπου που έχει παρελθόν σε υπόθεσης παράνομων στοιχημάτων και παράνομου καζίνο. Ενός ανθρώπου που θεωρήθηκε ως “επενδυτής” ( ; ) αφού αγόρασε και ένα ξενοδοχείο στην Μύκονο. Ενός ανθρώπου που ποτέ δεν είδε κανείς κυβερνητικός από κοντά, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αλήθεια, κύριοι της κυβέρνησης, έτσι πολεμάτε την διαφθορά και την παρανομία ; Έτσι υπερασπίζεστε την συνεχή υποχωρητική πολιτική στα Εθνικά θέματα ; Έτσι διασφαλίζετε την δημόσια τάξη ; Αυτούς τους επενδυτές ονειρεύεστε για την Πατρίδα μας ;
Εμείς πάντως, ΟΧΙ !
Δ.Κ.
Exit mobile version