Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου: Φταίνε όλοι πλην Μητσοτάκη για τις υποκλοπές;

banner-DTypou

Φταίνε όλοι πλην Μητσοτάκη για τις υποκλοπές;

Υποκριτικά δηλώνει συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία με τις υποκλοπές σε πολιτικά πρόσωπα που αποδίδονται στην ΕΥΠ, ξεχνώντας τις υποκλοπές συνομιλιών βουλευτών και Αρχηγού, του Κόμματος Λαϊκού Συνδέσμου – Χ.Α που είχαν αποτυπωθεί στις σελίδες σαθρών φυλλάδων και είχαν κρεμαστεί στα «μανταλάκια» των περιπτέρων, και την εμπλοκή σε διάφορες σχετικές ή παρεμφερείς υποθέσεις των Βασιλική Βλάχου και Ισ. Ντογιάκου.

Βγήκε σήμερα ο Πρωθυπουργός, να πει την «δική του αλήθεια».
Δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα, ήταν όλα νόμιμα, αλλά δεν έπρεπε να γίνουν!
Σε μια κίνηση Υπερσυγκέντρωσης εξουσιών, όλες τις αρμοδιότητες της ΕΥΠ τις πήρε το 2019 ο Πρωθυπουργός. Υπήρχαν βέβαια και
οι υπουργοί κ. Σκέρτσος, κ. Γεραπετρίτης, κ. Πιερρακάκης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως και πολλοί υφυπουργοί σε σχετικά υπουργεία.

Αυτοί γνώριζαν κάτι; Αν ναι τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν, αν όχι, τότε σημαίνει πως η ΕΥΠ ήταν αποκλειστική Ευθύνη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το μεγαλύτερο φιάσκο είναι όμως η αιτιολόγηση των παρακολουθήσεων ως αίτημα της Ουκρανίας και της Αρμενίας που μπορεί οι Πρεσβείες των δυο χωρών να το διαψεύδουν, μα αποτελεί μια άμεση παραδοχή πως η Ελλάς και η ΕΥΠ, κατάντησαν υποτακτικοί του Ζελένσκι.

Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου

Exit mobile version