Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Πατριάρχη Βαρθολομαίου με Μητροπολίτη Κιέβου στην Ελλάδα! Το βρώμικο παιχνίδι των ΗΠΑ για διάσπαση της Ορθοδοξίας.

Από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022, θα έχουμε τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των Αγίων της Θάσου. Σε αυτόν θα παραστούν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με τον Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιο, ενώ παρών θα είναι στην συνάντηση και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία όταν είναι γνωστή η σφοδρή σύγκρουση του Μητροπολίτη Κιέβου Επιφανίου με το Πατριαρχείο της Μόσχας, ενώ μαίνεται πόλεμος μεταξύ Ρωσσίας και Ουκρανίας. Είναι φανερό ότι Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος ακολουθούν σκληρή φιλοαμερικανική γραμμή τασσόμενοι στο πλευρό της Εκκλησίας της Ουκρανίας και αυτό ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού, που είναι υπέρ της Ρωσσίας.

Το γεγονός αυτό δεν ήλθε από το πουθενά, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπαθούν να καλλιεργήσουν και το επέτυχαν κλίμα διχασμού και συγκρούσεως μεταξύ Κωνσταντινουπόλεως και Μόσχας! 

Δυστυχώς, η ελληνική πολιτεία ακολουθώντας την ίδια γραμμή, βλέπει ευνοϊκά τις ενέργειες αυτές και όπως έγινε γνωστό στις εκδηλώσεις πρόκειται να προσκληθεί και να είναι παρούσα και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Σακελαροπούλλου.

Όλα αυτά ενώ η Τουρκία έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της Ουκρανίας και ο Ελληνικός λαός βλέπει το μοναδικό κι ειλικρινές γεωπολιτικό του στήριγμα, την Ορθόδοξη Ρωσσία να χάνεται…

Π.Γ.Μ. 

Exit mobile version