Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φόβος και τρόμος στους “δημοκράτες” των ΗΠΑ  για επιστροφή Τραμπ

FILE PHOTO: Former U.S. President Donald Trump speaks at the Conservative Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida, U.S. February 28, 2021. REUTERS/Octavio Jones/File Photo

Φόβος και τρόμος στους “δημοκράτες” των ΗΠΑ  για επιστροφή Τραμπ

Η διακυβέρνηση της Ουάσιγκτον από τον Τζο Μπάιντεν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μετά την τραγωδία στην Ουκρανία για την οποία ενθάρρυνε ο Μπάιντεν τον πρώην γελωτοποιό Ζελένσκι, είχαμε την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν, που δημιούργησε ένταση με την Κίνα, ενώ κωμικοτραγική ήταν η σκηνή όταν ο Τζο Μπάιντεν μιλώντας στους δημοσιογράφους χρησιμοποιούσε ένα σκονάκι μίας ιδιωτικής εταιρείας! Η δημοτικότητά του πέφτει συνεχώς και οι “δημοκράτες”, οι γνήσιοι liberal των ΗΠΑ φοβούνται την επιστροφή Τραμπ στις εκλογές του 2024. Μάλιστα, πολλοί διανοούμενοι ανάμεσα στους οποίους ο Φουκουγιάμα δήλωσε ότι όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα ότι δεν θα επιστρέψει ο Τραμπ στην εξουσία, η Αμερική δεν μπορεί να είναι ήσυχη…

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ προκειμένου να εμποδίσει την συμμετοχή του Τραμπ στις εκλογές του 2024 θέλει να τον θέσει υπό κατηγορία ότι υποκίνησε αυτός τα επεισόδια στο Καπιτόλειο. Για τον λόγο αυτό έγινε έφοδος που θύμιζε εισβολή σε σπίτι αρχιμαφιούζου γκάνγκεστερ και όχι πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο σπίτι του στην Φλόριντα.  

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι πράκτορες του FBI έκαναν απροειδοποίητη «έφοδο» στην κατοικία του στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα.

Η έρευνα στο Μαρ-α-Λάγκο, παρότι «συνεργάστηκα με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες», δεν ήταν «ούτε απαραίτητη ούτε προσήκουσα», ανέφερε ο Τραμπ.

«Το έθνος μας ζει μαύρες μέρες, το όμορφο σπίτι μου, το Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, πολιορκείται και ερευνάται και έχει καταληφθεί από πολυάριθμους πράκτορες» του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας, επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.

«Παραβίασαν ακόμα και το χρηματοκιβώτιό μου!», εξεμάνη. Κατήγγειλε πως υφίσταται «πολιτικό διωγμό».

Δεν ανέφερε τον λόγο που διεξήχθη η επιχείρηση της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Το FBI δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει την έρευνα. 

Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι δραματικά αλλάζει στις ΗΠΑ, όπου οι λευκοί αμερικάνοι πατριώτες αντιδρούν απέναντι στην συστηματική καταστροφή της ζωής τους.

Γ.Γ.Μ

Exit mobile version