Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα προσκείμενη στην Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τον «ρατσισμό» των Ελλήνων!

 

Με αφορμή το επερχόμενο πρωτάθλημα μπάσκετ των “εθνικών” ευρωπαϊκών ομάδων, έχει επικρατήσει ένας παροξυσμός στην κοινή γνώμη αλλά και στον πολιτικό κόσμο εξαιτίας της προεπιλογής πέντε(5!) υποσαχάριων παικτών στην αποστολή της “εθνικής” Ελλάδος.

 

Η ρητή αντίθεση του λαού στην αφρικανοποίηση τόσο ενός άλλοτε εθνικού αθλητικού συγκροτήματος, όσο και γενικότερα της κοινωνίας μας, επέφερε ως κυρίαρχη τάση των ημερών και το γνωστό hashtag στην πλατφόρμα Twitter #not_my_national_team. Βέβαια, η κατάντια ορισμένων “πατριωτών”, χειροκροτητών του Μητσοτάκη και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, τους έφτασε στο σημείο να επιτίθενται στην εύλογη επιθυμία των Ελλήνων η εθνική τους ομάδα να εκπροσωπείται αποκλειστικά από εξ αίματος Έλληνες αθλητές!

 

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σημερινό πρωτοσέλιδο της νεοδημοκράτικης εφημερίδας “manifesto”, το οποίο φιλοξενεί επιγραμματικές δηλώσεις και από κόμματα της αριστεράς μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για δήθεν “ρατσιστικές επιθέσεις” σε βάρος των “αγαπημένων” τους νιγηριανών καλαθοσφαιριστών. Ένα “παράπονο”, που αντιβαίνει στις κίβδηλες προεκλογικές υποσχέσεις περί “μαζικών απελάσεων” και “καλά φυλαγμένων συνόρων” που με τόση ευκολία ξεστόμιζαν οι δεξιοί πολιτευτάδες.

 

Με πρωθυπουργό τον ολετήρα Κυριάκο Μητσοτάκη και την γαλάζια κομπανία του στην κυβέρνηση, η από χρόνια διακηρυγμένη γραμμή του αντι-νατιβισμού γίνεται πράξη, και είναι μια γραμμή που τηρούν με συνέπεια όλα τα συστημικά πολιτικά κόμματα. Μοναδικός τους στόχος είναι ο αφανισμός του ελληνικού γένους, και πραγματικός τους αντίπαλος ήταν -και παραμένει- μόνο η Χρυσή Αυγή, που αγωνίζεται για μια Ελλάδα ελληνική!

Νικόλαος Δ.

Exit mobile version