Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θέατρο σκιών του «πατριωτικού» χώρου και το παιχνίδι της ΝΔ

Το θέατρο σκιών του «πατριωτικού» χώρου και το παιχνίδι της ΝΔ

Μεγάλο γλέντι, στην Εθνική Συμφωνία-Δημιουργία, όπου οι Κρανιδιώτης και Τζήμερος διέγραψαν τον… «Ιζνογκούντ» (όπως τον χαρακτήρισαν…) Μπογδάνο, «λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα».

Ο δε Μπογδάνος, που πριν από λίγους μήνες ήταν βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε τους Τζημεροκρανιδιώτηδες… «δεκανίκια και ηχεία του Μαξίμου» και «παράρτημα της ΝΔ». 

Έτσι, στις εκλογές θα υπάρχει η Εθνική Συμφωνία του Μπογδάνου και η Εθνική Δημιουργία των Τζημεροκρανιδιώτηδων, που αμφότεροι δηλώνουν φιλελεύθεροι κι ευρωατλαντιστές και διεκδικούν την… ιδεολογική καθαρότητα για λογαριασμό τους. Κάτι δηλαδή σαν το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ!

Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ ευνοεί την πολυδιάσπαση του θιάσου (θεάτρου σκιών!) του κατ’ επίφαση «πατριωτικού» χώρου (που ούτε πατριωτικός είναι, ούτε χώρος…), σε όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια. Πρώτον για να μείνουν όλοι εκτός βουλής. Και δεύτερον, για να «ρίξουν» το ποσοστό της αυτοδυναμίας, που «πέφτει» όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν τα ποσοστά των κομμάτων που μένουν εκτός βουλής!

 

B.A.

Exit mobile version