Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Φωτογραφία αρχείου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει μόνιππα αμάξια, αυτοκίνητα και πεζοί με ομπρέλες να περπατούν μια βροχερή μέρα στην ΑΘήνα του 1927, στην οδό Πανεπιστημίου από την πλατεία Ομονοίας. Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013. Με φωτογραφικό υλικό από τη Συλλογή Πέτρου Πουλίδη, κυριότητας του Αρχείου της ΕΡΤ, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση συμμετέχει στην πολιτιστική δράση «Μια φωτογραφία για την Πατησίων», που διοργανώνεται μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών. Στο φωτογραφικό υλικό του Αρχείου της ΕΡΤ, που εκτίθεται στις βιτρίνες κτιρίου επί της Πατησίων 214, αποτυπώνονται εικόνες της περιοχής από την καθημερινή ζωή των Αθηναίων στις τρεις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ/ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥΛΙΔΗ

ΜΑΙΟΣ 1964!
Οι πτυχιακές της Ιατρικής πλησίαζαν!
Η Νευρολογία ήταν το φόβητρό μας!
ΟΤΑΝ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ!
Η Νευρολογία όμως επέμενε να είναι δυσκολώτατη!!! Με έναν συμφοιτητή και δύο συμφοιτήτριες, από τίς 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ είχαμε συμπληρώση 15 ώρες συνεχούς μελέτης!!!
Αποφασίσαμε να κανουμε μία “τρέλλα”. Από το τηλέφωνό μου ειδοποίησαν τίς οικογένειές τους και ξεκινήσαμε για μία πολύ μεγάλη νυχτερινή πεζοπορία Βασιλίσσης Σοφίας, Ερμού, Αθηνάς, (όπου έγινε στάση για μεζέδες στα κάρβουνα που έφτιαχναν οι κρεοπώλες της αγοράς), Ομόνοια, 3ης Σεπτεμβρίου, Κορδιγκτώνος, Ευελπίδων. Εμπρός στη Σχολή ο δρόμος κοβόταν από το κτίριο της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού και μετά, από ασαφείς δρόμους, βρισκόσουν στο Γηροκομείο, Κηφισσίας και Άλσος της μιας νυκτός στη γωνία της Αλεξάνδρας όπου και διαλυθήκαμε!!!
Φυσικά συναντήσαμε πολλούς , και όχι αγίους!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!
Τον Μάιο του 2022, 58 χρόνια μετά, συνοδευόμενος από δύο νεαρούς γνωστούς και μία νεαρή, των οποίων η εμφάνισις και μόνον αρκούσε για να κόψη κάθε κακήν διάθεση σε οποιονδήποτε σκατόμαγκα, οποιασδήποτε προελεύσεως έκανα την ίδια ώρα, πεζός, την διαδρομή Αθηνάς, Ομόνοια, 3ης Σεπτεμβρίου, Κορδιγκτώνος, μέχρι αρχή της Ευελπίδων! Λόγω ηλικίας, όχι ολόκληρη!
Έφθασα στο συμπέρασμα και το ερώτημα που πολλοί μου κάνουν! ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΣΩΘΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ, (και πολλές μεγάλες πόλεις) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ, ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ, ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;!
 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να σωθή αυτός ο λαός που εκλέγη συνεχώς μετά τον κακό … τον χειρότερο;;; ο οποίος συναγωνίζεται με τον προηγούμενο στο πώς θα εξαφανίση τον λαό που δήθεν κυβερνάη;;;
Εκείνος ο λαός που ανέχεται χυδαίες ύβρεις, από τους πρεσβεύοντας την… πραότητα “ΙΕΡΑΡΧΕΣ”, στην πραγματικότητα όμως ουδέν πράττοντας για το “ποίμνιό” τους, (και πολλά μπορούν!) οι οποίοι ποικιλοτρόπως ευνοούν κάθε αλλόφυλο και αλλόθρησκο και ελληνόφωνο μισέλληνα, που θέλη να καταργήση τήν θρησκεία την οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν και να προστατεύουν;;;
Μπορούν να σκεφτούν; έχουν λίγη διανόηση, εκείνοι που ψήφισαν τον Κούλη;;; Το έχω ξαναγράψη! Αν μερικές δεκάδες σε μεγάλες πόλεις, γνωστοί, που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, επικοινωνούσαν επωνύμως με τους κατά τόπους βΟλευτές και τους έλεγαν: “Ή ΠΑΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΑΣ Ή ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ” θα τελείωνε η ιστορία του …νέου Μωυσή ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΑ!
Αλλά τι να περιμένης από αυτόν τον λαό, που του λένε κατά πρόσωπο ότι θα τον αντικαταστήσουν με ξένους που θέλουν να τον υποδουλώσουν, θα τον φτωχύνουν ακόμα περισσότερο, θα τον κάνουν μια μάζα σκλάβων και ομοφυλόφιλων, ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ;
ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ!
…Και τα σχέδια των σιωνιστών προχωρούν ανεμπόδιστα….
…Η Ελλάδα χάνεται….
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 2029!
Ήταν ένα μεσημέρι του σχολικού έτους 2039-40! Το πάντα μελαγχολικό και μοναχικό παιδάκι ανέβηκε απελπισμένο στην ταράτσα του σχολείου και πήδηξε κάτω!!! Αυτοκτόνησε! Πέθανε! Ηρέμησε επι τέλους!!!
Από τότε που πήγε σχολείο ήταν παρακατιανό, το καθημερινό “bullying” το είχε κουράση! Σήμερα είχε αποτύχη και στο πρωτεύον μάθημα πρακτικής ομοφυλοφιλίας! Χωρίς καλό βαθμό σε αυτό δεν είχε μελλον!!! Αν προσθέσουμε και τίς αποτυχίες του στους βίους του αγιου Ελπιδοφόρου Αμερικής που εισήγαγε τις ομοφυλοφυλικές σχέσεις ως αποδεκτές από την εκκλησία και, άρα, φυσιολογικές και του αγίου Ανθίμου Αλεξανδρουπόλεως, που ήταν από τούς πρωτεργάτες της ανοχής του εποικισμού με αλλόθρησκους, ήδη από το “μακρινό”2019, η αυτοκτονία ήταν το μόνο που του έμενε!!!
Υπεύθυνοι ήταν οι γονείς του, ένας ανδρας και μία γυναίκα, που σαν στενοκέφαλοι αρνούντο τις νέες κοινωνικές κατακτήσεις και πρακτικές!
Όλα τα παιδιά που ήταν μαζί του είχαν είτε δύο “μπαμπάδες”, είτε δύο μαμάδες!!! Περηφανευόντουσαν ότι πχ είχε δώση μία μαμά ωάριο και Ο σύζυγος ΤΟΥ αδερφού ΤΗΣ άλλης ,  σπέρμα και είχε κυοφορηθη από ΤΗΝ σύζυγο ΜΙΑΣ ξαδέρφης της ΑΛΛΗΣ μαμάς!
Άλλα παιδιά περηφανευόντουσαν, που είχαν ήδη τα αφροασιατικά χαρακτηριστικά των νέων “Ελλήνων” μιάς καί είχαν εισαχθή από άλλες χώρες για υιοθεσία… (όπου προφανώς υπήρχαν παιδιά για “ξεστοκάρισμα”)…
Σημείωσις: οι σχέσεις “αδελφών” καθοριζοντουσαν από το αν είχαν κυοφορηθή από το ίδιο άτομο και όχι από το ποιοί έδωσαν τα …”υλικα”! Εκεί δε μπορούσε να βρεθή άκρη!
Βεβαίως όλα αυτά ίσχυαν μόνο για τους λίγους απομένοντες του παλαιού πληθυσμού τού ελλαδιστάν! Οι ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ…
Η αναφορά στο παρελθόν είναι μια αναπόληση σε εποχές υπερβολικά ταραγμένες, αλλά όπου υπήρχε  δημόσια διοίκηση, ανεξάρτητα από τα “παιχνίδια με τη φωτιά” των πολιτικών! Οι κάτοικοι της Ελλάδας ήταν κατά 99,5/100 Έλληνες και 98,4/100 Ορθόδοξοι!!! Ήταν το πιο συμπαγές Έθνος που υπηρχε!
Κυκλοφορούσε κάποιος στους δρόμους και ήταν ΑΣΦΑΛΗΣ!!!
Στην αναφόρα στο παρόν δίδεται μια εικόνα της τραγικής καταστάσεως του σήμερα!! Οι αιώνιοι πολιτικάντηδες έχουν ξεσαλώση επιζητούντες την διάλυση του Έθνους… Πολύτιμοι σύμμαχοί τους είναι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων, οι λεγόμενοι “ΙΕΡΑΡΧΕΣ” και με την ευκαιρία της φτιαχτής και διαδοθείσης από τα γνωστά σιωνιστικά κέντρα ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, μας προέκυψαν και οι λεγόμενοι “ειδικοί”!!! Άλλοι από αυτούς εμφανέστατα χρειάζονται ψυχιατρικήν νοσηλείαν, άλλοι κυριολεκτικα δέν ξέρουν τι τους γίνεται!!! Ελέω κοροιδοιού έχουν ακουστή οι μεγαλύτερες μαλακίες στην ιστορία της Ιατρικής! Αληθινοί
 Ιατροί τους” ξεβρακώνουν” καθημερινά αλλά αυτοί, τίποτα! Εξακολουθούν την διάδοση του τρόμου, όπως προφανώς διατάχτηκαν!! ( βρήτε από ποιούς)…
Στα περί μέλλοντος περιγράφεται, όχι μια φαντασιακή εικόνα αλλά η αναμενόμενη εξέλιξις με βάση τα τωρινά στοιχεία!!!
Ίσως η Ελλαδα να συρικνωθή λόγω απώλειας εδαφών. Μήπως χωρίς καθόλου πόλεμο;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!
Αυτό δεν είναι το επικρατούν ΚΟυλοσύνθημα;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ  ΘΕΡΙΖΗ ΘΥΕΛΛΕΣ…
Όλες οι φωτιές που μυστηριωδώς ξεκινάνε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, όταν ο άνεμος είναι δυνατός και με την κατάλληλη κατεύθυνση, αρχίζουν από μια μικρή, πολύ μικρή ΦΛΟΓΑ!!!
Θα έπρεπε οι πολιτικάντηδες και οι κολαούζοι τους, που νομίζουν ότι έτσι θα είναι πάντα, να σκεφθούν κάποτε ότι εκτός από τα γιδοπρόβατα υπάρχουν και άλλοι που διατηρούν τη “ΦΛΟΓΑ” της Ελλάδας μέσα τους!!! Αν λοιπόν οι άνεμοι της καταστροφής που σπέρνουν προκαλέσουν την πύρινη θύελλα εκείνων τους οποίους βασανίζουν τόσα χρόνια, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ τότε τίποτα δέν σώζη το ψεύτικο οικοδόμημα, το βασισμένο στην ΒΛΑΚΕΊΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ μέσα στο οποίο έχουν φυλακίση έναν ολόκληρο λαό!!!
Φοβηθήτε το “ξύπνημα των σκλάβων” Καί σκεφτήτε (όσοι ακομη μπορήτε) ότι Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Exit mobile version